• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 aylık bir evlilik bir bebek ve boşanma

Kimse kusura bakmasın ben konuyu açanıda haklı bulmuyorum.

Adam bir pc demiş benim filmler koptu diyorsun. Hayırdır bu adamın eşya almaya hakkı yok mu. Başka bir yerde, kazandığını eve getirir demişsin. Hiç öyle 60 bin kredi deyip dramatize etme. Bir pc ne kadar? Canım ucuz bir şey alalımda diyebilirdin. Çalışan bir insan kendine bir bilgisayarda alamayacaksa ne bilim yani. Kusura bakmayın ama bence sizde öfke kontrolü problemi var.

Sinirlendim eşime saydım sövdüm demişsin iki kelime ile geçmişsinde o söylediklerini sen buraya yazabilir misin. Forum üyelerinide anlamıyorum başka konuda sığır diyeni gömdüler burda saymak sövmek serbest.

Annenin sözü çok çirkin canım. Kim kimin ağz.. Sı... Demez mi adam. Yetişkin sakinleştirmesi gereken bir anneye yakışmamış. Hani üstüne yürümesi tabiki doğru değilde genelde de gördüğüm hatanın hatayı doğurması.

Şiddete karşıyım bu size ayrılma hakkını tanır.
Benim bam telime basıp diyorsun ya belki sende onun bam teline basıyorsundur. Dayağı anlatmasam herkes onu haklı buluyor dediğin için yazıyorum kendini de bir kontrol etmelisin. Son kavganız yani bilgisayar alma mevzusunda kusura bakma ben seni haklı bulmuyorum.
Tamam da adam sinirlenip sinirlenip pc telefon kiriyormus. Surekli buna pc mi alinacak calisiyor diye? Kirmasin o zaman

Dışarıdan da baksan içeriden de baksan kötü bi insan, kapi kirmak nedir? Senin kafani kırmadığına dua et, bu sinirle çocuğuna zarar vermeyeceğinin garantisi var mı özelliklede o çocuk 2-2.5 yaşına en yaramaz cağına geldiğinde

Bu adamın düzelmeyeceği belli. Ailen arkanda, güzel bir işin var. Maddi durumun yeterli ayrılmaya. Neden şiddet gördüğün bir adamla evli kalmak istiyorsun ki. Bunun ardı kesilmeyecek. Pişmanım dön dese ne olacak ki. Yine yapacak.

Kimse kusura bakmasın ben konuyu açanıda haklı bulmuyorum.

Adam bir pc demiş benim filmler koptu diyorsun. Hayırdır bu adamın eşya almaya hakkı yok mu. Başka bir yerde, kazandığını eve getirir demişsin. Hiç öyle 60 bin kredi deyip dramatize etme. Bir pc ne kadar? Canım ucuz bir şey alalımda diyebilirdin. Çalışan bir insan kendine bir bilgisayarda alamayacaksa ne bilim yani. Kusura bakmayın ama bence sizde öfke kontrolü problemi var.

Sinirlendim eşime saydım sövdüm demişsin iki kelime ile geçmişsinde o söylediklerini sen buraya yazabilir misin. Forum üyelerinide anlamıyorum başka konuda sığır diyeni gömdüler burda saymak sövmek serbest.

Annenin sözü çok çirkin canım. Kim kimin ağz.. Sı... Demez mi adam. Yetişkin sakinleştirmesi gereken bir anneye yakışmamış. Hani üstüne yürümesi tabiki doğru değilde genelde de gördüğüm hatanın hatayı doğurması.

Şiddete karşıyım bu size ayrılma hakkını tanır.
Benim bam telime basıp diyorsun ya belki sende onun bam teline basıyorsundur. Dayağı anlatmasam herkes onu haklı buluyor dediğin için yazıyorum kendini de bir kontrol etmelisin. Son kavganız yani bilgisayar alma mevzusunda kusura bakma ben seni haklı bulmuyorum.
Annemin yaptığını doğru bulmuyorum ama oda korktu ayrıca bu adam 2 ıphone 6splus 2 8splus 2 tane 5000₺ lik pc kırdı bizim 60 bin borcumuZ var bedelli askerlik borcu var doğum yaptığımda cebimde 5₺ para yoktu siz sinirlenmezseniz tebrik ederim sayıp sövdüm evet ailesi ne dil uzatmadım ona g.vat dedim salk manyak gibi laflar ettim bn zaten suçsuz meleğim demedim ki sadecee tahammülüm kalmadı 20 günlük lohusaydım

Hala gel evine dön pişmanım lafını mı bekliyorsunuz? İyi ki demiyor bu ne işkence adam istemediği olunca baya çirkefleşiyor bu normal biri değil tedavi olsada bu süreci göze alabiliyor musunuz?

Uzun uzun yazıp yazmamayı düşündükten sonra en azından destek duyabilmek adına yazmaya karar verdim.20 aylık evliyim 2 aylık bir kızım var.kamu personeliyim üniversite mezunuyum 26 yaşındayım aylık 5000₺ gibi bi gelirim var eşimle severek 3 yıl sonunda evlendik.evliliğimizin 15. Günün de kavga ettik ve bana vurdu af diledi ettim daha sonrasında tekrar vurdu ama o vurmadım o vurmak değil ittim vs. diyordu özür diliyordu.sonra ben bidaha bana el kaldırırsa ayrılacağımı söyledim bana vurmadı daha sonrasında ama eşya kırmaya başladı bu sefer her kavga da tartışmada telefonlar bilgisayarlar kırıldı neredeyse 30 bin ₺ kırılan eşyalar en son aileni ara gelsin alsınlar seni dedi aradım geldiler oturup konusuldu bn bana vurduğunu söylemedim ta ki herkeze benim çenemi tutamadığım kötü konustuğum için böle olduğunu söyleyip ikna edene kadar.herkez bnm ailemde dahil bana suç buldular bnde sen bana vurdun deyip kendimi tutamayınca filmler koptu ailemin evine geldim sonra özürler yeminler döndüm.döndükten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sağlıklıyım ciddi manada korunuyordum ilaç ve sigara kullanmama rağmen hamile kalmıştım doktor bile şaşırdı.neyse hamilelik boyunca ufak tefek sürtüşmeler oldu sadece ailem bana hiç gelmedi bn tek gittim çünkü eşim aileme geldiğin de özür dilediğinde ona kızdılar kızımızı üzdün sen nasıl insansın dediler die öfkeliydi tamam görüşme dedim.neyse çocuğum doğdu ailem geldi annem 10 gün kadar yanımda kaldı bebeğim prematüre doğdu sağlıklı şükürler olsun ama bn olabilecek tüm ihtimalleri bildiğimden 20 gün neredeyse hiç uyumadım eşimden çok yardım istedim işe gidip geliyorum napayımdan başka bişi duymadım annesiyle bariz bi sorunum yoktu annen gelsin çocuğun yanında dursun iş güç istemiyorum dedim gelmedi neyse bana bi gün pc alcam dedi bnm filmler koptu çünkü kredi çekerek evlenmiştik bn kredi çektim 60 bin kredi borcumuz var kırdıkları yetmiyor bn lohusayım kavga çıktı evde her şeyi attı vurdu en son kapıyı kitledim kırarak açtı bn sinirden sayıp sövünce annesini aradı gel bizi ayır die banada aileni ara dedi bnde ailemi aradım gelin alın bni die o esnada annem korktu kızdı ve küfür etti telefon da bn onun ağ...na sıc.. dedi oda duydu anemler geldiğinde annemin üstüne yürüdü babam araya girdi arbede yaşandı aileme ağıza gelmeyecek küfürler etti.eşyalarımı aldım babamlardayım şimdi.kötü bi insan mı dışardan bakıldığında hayır ama öfke kontrolü yok bnm bam telime basıp basıp sonra kırıp döküp sen susmadın ondan böle yaptım diyor ha şuan iki ay oldu evi terk edeli pişmanım dön düzelicem falan yok geliyorsan gel yoksa aç davanı modunda.bir yanım aç davayı kurtul diyor bir yanım bu adam psikolojik sıkıntılı tedavi almalı diyor teklif ettim tabiki kabul etmedi.ortada iki aylık bir bebeğim var darmadağınım..ailem sonuna kadar arkamda..
Ben anlayamiyorum insan dayak yedigini neden soyleyemez? Ilk vurduginda darp raporu alip ayrilsaydiniz hersey bambaska olurdu olsun saglik olsun simdi ayrilin cocugunuz icin gerekirse ilerde cocugu dovmeyeceginin garantisi yol

Annenin uzerine yuruyebilen saygisiz adam yarin evladini da dover. Kotu adam degil demissin de iyi tarafi da yok ki. Ortada cekilmis krediler ve borc var ama adam bencil. Paylasim da yok. Bunun neresi evlilik? Adam ruh hastasi. Elin delisini sen mi duzelteceksin? Evladin icin ayrilman en dogrusu.

Uzun uzun yazıp yazmamayı düşündükten sonra en azından destek duyabilmek adına yazmaya karar verdim.20 aylık evliyim 2 aylık bir kızım var.kamu personeliyim üniversite mezunuyum 26 yaşındayım aylık 5000₺ gibi bi gelirim var eşimle severek 3 yıl sonunda evlendik.evliliğimizin 15. Günün de kavga ettik ve bana vurdu af diledi ettim daha sonrasında tekrar vurdu ama o vurmadım o vurmak değil ittim vs. diyordu özür diliyordu.sonra ben bidaha bana el kaldırırsa ayrılacağımı söyledim bana vurmadı daha sonrasında ama eşya kırmaya başladı bu sefer her kavga da tartışmada telefonlar bilgisayarlar kırıldı neredeyse 30 bin ₺ kırılan eşyalar en son aileni ara gelsin alsınlar seni dedi aradım geldiler oturup konusuldu bn bana vurduğunu söylemedim ta ki herkeze benim çenemi tutamadığım kötü konustuğum için böle olduğunu söyleyip ikna edene kadar.herkez bnm ailemde dahil bana suç buldular bnde sen bana vurdun deyip kendimi tutamayınca filmler koptu ailemin evine geldim sonra özürler yeminler döndüm.döndükten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sağlıklıyım ciddi manada korunuyordum ilaç ve sigara kullanmama rağmen hamile kalmıştım doktor bile şaşırdı.neyse hamilelik boyunca ufak tefek sürtüşmeler oldu sadece ailem bana hiç gelmedi bn tek gittim çünkü eşim aileme geldiğin de özür dilediğinde ona kızdılar kızımızı üzdün sen nasıl insansın dediler die öfkeliydi tamam görüşme dedim.neyse çocuğum doğdu ailem geldi annem 10 gün kadar yanımda kaldı bebeğim prematüre doğdu sağlıklı şükürler olsun ama bn olabilecek tüm ihtimalleri bildiğimden 20 gün neredeyse hiç uyumadım eşimden çok yardım istedim işe gidip geliyorum napayımdan başka bişi duymadım annesiyle bariz bi sorunum yoktu annen gelsin çocuğun yanında dursun iş güç istemiyorum dedim gelmedi neyse bana bi gün pc alcam dedi bnm filmler koptu çünkü kredi çekerek evlenmiştik bn kredi çektim 60 bin kredi borcumuz var kırdıkları yetmiyor bn lohusayım kavga çıktı evde her şeyi attı vurdu en son kapıyı kitledim kırarak açtı bn sinirden sayıp sövünce annesini aradı gel bizi ayır die banada aileni ara dedi bnde ailemi aradım gelin alın bni die o esnada annem korktu kızdı ve küfür etti telefon da bn onun ağ...na sıc.. dedi oda duydu anemler geldiğinde annemin üstüne yürüdü babam araya girdi arbede yaşandı aileme ağıza gelmeyecek küfürler etti.eşyalarımı aldım babamlardayım şimdi.kötü bi insan mı dışardan bakıldığında hayır ama öfke kontrolü yok bnm bam telime basıp basıp sonra kırıp döküp sen susmadın ondan böle yaptım diyor ha şuan iki ay oldu evi terk edeli pişmanım dön düzelicem falan yok geliyorsan gel yoksa aç davanı modunda.bir yanım aç davayı kurtul diyor bir yanım bu adam psikolojik sıkıntılı tedavi almalı diyor teklif ettim tabiki kabul etmedi.ortada iki aylık bir bebeğim var darmadağınım..ailem sonuna kadar arkamda..
Kaç kurtul arkadaşım
Sana da bebeğine de yazık
Allah içine ferahlık versin çok üzüldüm yaşadıklarına

Ben de boşandım
Merak etme hepsi geçiyor unutuluyor
Bak 10 yıl. Oldu başkası ile evlendim
Bebek beklıyoruz

Bu adam değişmez merhametsiz

Kaç kurtul arkadaşım
Sana da bebeğine de yazık
Allah içine ferahlık versin çok üzüldüm yaşadıklarına

Ben de boşandım
Merak etme hepsi geçiyor unutuluyor
Bak 10 yıl. Oldu başkası ile evlendim
Bebek beklıyoruz

Bu adam değişmez merhametsiz
Allah bağışlasın bnm böyle telkinlere ihtiyacım var geçiyor bitiyor demelerr evet kimse kimsenin geleceğini bilemez ben sütten çıkmış ak kaşık değilim hatalarım var ailemin de kötü söz demesi hata ama bnm kızıma başka biri yapsa bn kötü sözle kalamazdım diye düşünüyorum

Allah bağışlasın bnm böyle telkinlere ihtiyacım var geçiyor bitiyor demelerr evet kimse kimsenin geleceğini bilemez ben sütten çıkmış ak kaşık değilim hatalarım var ailemin de kötü söz demesi hata ama bnm kızıma başka biri yapsa bn kötü sözle kalamazdım diye düşünüyorum
Sizde hata YOk
Eşiniz normal değil
Ben de siddet yaşamadım ama çok severek ayrıldım
Eşim olmasa ölürğm sanıyordum bir ayda 10 kilo verdim
Acımı yaşadım ağladım sızladım ama geçti
Boşanınca da salaklıgıma yandım neden bu adami bu kadar cektim diye

Kendini bilmezin biri için üzülme
Bırak layığını bulsun

Engelle heryerden
Birdaha da muhatap olma
Git davanı aç
Duygusala bağlama

Bir insan yedisinde ne ise yetmısındr de olur
Değişir evet ama geçici değişir

canına yazık bebeğine yazık
Bu adam hayatınızda olmayınca nerde olursanız olun daha sağlıklı yaşam sürersiniz

Bazı insanlar evliliği yapamıyor
Keşke böyle olmasaydı ama olmuş
Lütfen kendinize değer verin

Kapı kırmak eşya kırmak ne ya😡😡😡

Konunuzda ne yapmalı?Diye uzun uzadıya konuşup tartışacak hiç bir şey göremiyorum.
İş çok çirkinleşmiş,aileler karışmış,
küfürler, hakaretler havada uçuşuyor,
adeta Cennet mahallesi dizi seti...
Böyle bir evliliği yürütme,
üstelik bu evlilikte çocuk yetiştirme çabası, boş ve anlamsız bir çaba bana göre.
Bununla birlikte yorumlardan anladığım kadarıyla eşiniz,kapınıza gelip biraz yalvarsa siz ona dönecek gibisiniz.
Aksi olsa buraya konu açmak yerine çoktan boşanma davası açmış olurdunuz.
Ne diyeyim?
İnsanın kendine ettiğini,kimse ona etmiyor.

Bebeğinden dolayı hassas düşünüyorsun

Yaş ve konum olarak benden daha üst seviyedesin.
Ama senin durumundayken
Ayrılmam gerekirken ayrılmadım.
Affettim de noldu
Herşey aynı berbat.
Gözü körü oynuyorum anca öyle sürdürüyorum bu evliliği..
Kendini kandırma..
Keşke çocuk olmadan ayrılsaydım dediğim çok oldu.
Bu mesajımı da ciddiye al lütfen....
Beni burda o kadar uyaran olmuştu ki..
Ben be polyannaciligim gözümü kör edip bu hale düşmeme sebep oldu...
Strest3n insanın 1 gecede ağzında yara nasıl çıkarmış
Bir adam nasıl seni aldatır iftira atarmış
Gördüm.
Sevse daha farklı olurdu ama
Lütfen çocuğunu kurtar.

İnsan hamile olduğunu nasıl 1.5 ay sonra anlıyor açıklar mısınız? Orkidler boşuna var o zaman.
Genellikle düzenli gelmiyorsa evet
En erken 5. Haftada öğreniyorsun. Benim düzenli olmasına rağmen bende emin olamayip bir hafta beklemiştim

Emin olamıyorsun çünkü adet döngüsü stres hava koşularına vb. göre etkilenen bir durum.

Konunuzda ne yapmalı?Diye uzun uzadıya konuşup tartışacak hiç bir şey göremiyorum.
İş çok çirkinleşmiş,aileler karışmış,
küfürler, hakaretler havada uçuşuyor,
adeta Cennet mahallesi dizi seti...
Böyle bir evliliği yürütme,
üstelik bu evlilikte çocuk yetiştirme çabası, boş ve anlamsız bir çaba bana göre.
Bununla birlikte yorumlardan anladığım kadarıyla eşiniz,kapınıza gelip biraz yalvarsa siz ona dönecek gibisiniz.
Aksi olsa buraya konu açmak yerine çoktan boşanma davası açmış olurdunuz.
Ne diyeyim?
İnsanın kendine ettiğini,kimse ona etmiyor.
Davayı anlaşmalı olarak açacaktım kesin karar verdik şartları belirledik o arada kızım hastalandı hastanede yattı bir hafta gelip görmedi bile sebep ise bni ve ailemi görmek istememesi ailem oda da olmaz dedim gelmedi sonra mesajla dön eve dedi olmaz dedim ama suan kızımı düşünmeden edemiyorum bn kızımız için medenice ayrılırız diye düşünürken o neler yapıyor ayrılınca kızıma babalıkta yapmayacak belli bişi kızıma üzülüyorum

Davayı anlaşmalı olarak açacaktım kesin karar verdik şartları belirledik o arada kızım hastalandı hastanede yattı bir hafta gelip görmedi bile sebep ise bni ve ailemi görmek istememesi ailem oda da olmaz dedim gelmedi sonra mesajla dön eve dedi olmaz dedim ama suan kızımı düşünmeden edemiyorum bn kızımız için medenice ayrılırız diye düşünürken o neler yapıyor ayrılınca kızıma babalıkta yapmayacak belli bişi kızıma üzülüyorum
ALlah aşkınaa evli kalsanız babalık yapacak mı ayrılınca babalık yapmayacagını bildiniz bi adamdan daha ne bekliyosunuz aynı evin içinde cocugun psikolojik şiddete maruz kalması daha mı iyi

O oldu,bu oldu,onu dedi,mesaj çekti,
geçmişi bırakın artık,önünüze bakın.
Yavrunuza geçmiş olsun.
Hastanede yatan evladını ziyarete gelmeyen bir adamdan artık bir beklentiniz olmasın
ne hayat arkadaşlığı,ne babalık adına.
Üzülmeyin diyemem,
bir evlilik yıkılıyor,
bir yuva dağılıyor bununla birlikte üzüntünüz,
sağlıklı karar almanızı engellemesin.
Dünyada çocuğu olduğu halde,
ilk boşanan siz değilsiniz son da olmayacaksınız.
Bana sorarsanız asıl kızınız için boşanmalısınız.
Ben çatışmalı bir ailede büyümüş bir yetişkinim.
Annemle babamın ayrılmasını,
birbirlerini tüketmeden,
kardeşimle beni de yıpratmadan,
bize ayrı ayrı ebeveynlik yapmalarını tercih ederdim.
Neden derseniz çocukluğuma dair genel hatıralarım;
huzursuz bir aile ortamı,
acaba yine hangi konu yüzünden kavga çıkacak tedirginliği ve babamın bağırmaları,annemin ağlamaları.
Kardeşim de ben de erkenden olgunlaşmak zorunda kaldık ve bu bir çocuk için ağır bir yük.
Yine de siz bilirsiniz.

Sizi o adama bağlayan şey ne acaba? Aileniz arkanızda ki bence en önemli etken. Çalışıyorsunuz zaten. Kimseye ihtiyacınız yok. Çocuğunuzu böyle bir ortamda büyütmek ona yapabileceğiniz en büyük kötülük. Acaba dönsem mi diye aklınızdan bile geçirmemeniz lazım...

Nerdeyse sizin yaşadıklarınızı yaşadım, üç aşağı 5 yukarı aynı...ben dava açtım şu an boşanıyoruz.. Daha fazla çekemeyeceğim.. Ama sana boşan, boşanma diyemeyeceğim tek bildiğim değişmiyorlar ve ben artık ona beni üzme fırsatını vermeyeceğim..

Back
X