20-25 yaslarına uygun parfüm

nemesis00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
100
9
96
34
Samsun
arkadaslar 20-25 yas arasına uygun bir parfüm arıyorum.lütfen görüslernizi yazın.sarısınlara gidecek bişe olsun lütfen.bana önerinde bulunun nolurrrrrr....

benim beğendiğim kokuların başında armani -she geliyor yaşına da gider zaten.
sonra yazlık bir koku olarak avon- blue rush tavsiye edebilirim ferah bi koku.
the body shop vanilla - buram buram güneş yağı kokuyor tatilde hissi veriyor.
the body shop- neroli jasmin- portakal çiçeği ve yasemin kokusu çok hoş ama fazla kalıcı dil
sonraaa ..........

chopard casmir tam sarışın kokusu bence ama yaz için çok çok ağır

son olarak carolina herrera 212 sexy de güzel koku
aslında ne desem boş çünkü çok göreceli bi kavram koku meselesi
ama fazla para vermek istemiyorsan avon - blue rush hem tenine gider hem yaşına

avon istemiyorum.herkeste olanlardan farklı bseler istiyorum.aslnda britney spears ın fantasy i düşünüyorum.deneyen warmı?

canım kız o kadar parfüm yazmış birtek avon kısmına cevap yazmışsın senin zaten aklında bir parfüm varmış direk o nu sorarak işe başlasaydın ya

fantasy güsel ve sekerli bi koku cok kalıcıdır farkedilirsin.arkadasım kullanıyor buram buram kokuyor

nasıl kokuları sevdigini yazmamıssın.daha iyi yardımcı olabilirdik...

şekerli kokular sewiorum cnm.bu arada kusura bakmayn , benm hatam.peki fantasy mi kullanıyor arkadasnz.cunku baska parfumleride war.bse daha son olarak sarısına gdermi fantasy?
cok tskler canlarm.

canım benim eğer açık parfüm satan yer varsa ben lolita kullanıyorum 22 yaşındayım herkes bayılıyor bir araştır istersen

kesinlikle lolita l 'yi tavsiye ederim.Diğer şekerli parfümlerden çok farklı.Eğer bulabilirsen Athena dan açık alırsan orjinalinden hiç bi farkı yok . bi dene asla vazgeçemeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…