merhaba azmin daim olsun inş. bir kere başarmışsın bu sefer daha da kolay olur sonuçta neler olacağını biliyorsun en azından
Merhaba bayanlar, ben daha önce bu forumda tam 23 kilo verdim, yaklaşık 3-4 yıl kadar önceydi, o yıllar içerisinde yavaş yavaş eski kiloma geri döndüm, özellikle evden uzak kaldığım bir dönem vardı ki, o sırada 1 ayda 6 kilo aldım.
Ciddi bir depresyon geçirdim, vücudumda yaralar çıktı, ama o gücü yeniden toplamaya çalışıyorum.
-Düzenli her sabah yürüyüş yapıyorum eskisi gibi.
-Akşam 7den sonra ağzımı kapalı tutup hiçbir şey yemiyorum.
- Şekerli, yağlı, unlu olan her şeyi yasakladım kendime.
- Protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyorum, bazı sabahlar herbalife shake ile kahvaltı yapıyorum.
- En önemlisi de buraya, burada ki bayanlarla iletişimde olmaya çalışıyorum çünkü kendimi çok yalnız hissediyorum..
Benim gibi uzun yolu olan varsa gelsin buyursun, 2014 bizim dönüm yılımız olsun.
öncelikle geçmiş olsun, iyi ol gerisi olur inşallah
depresyon geçirdim demişsin, umarım artık iyisindir.
kendimi bildim bileli,çocukluğumdan beri kiloluyum,hayatımda hiç diyet yapmadım, kilo vermeye çalışmadım, ama 82 kiloyum ve yaş 33aslında bende bi 20 versem ne güzel olur değilmi
:13: hadi hayırlısı bakalım, bebek uğraşı içindeyim,diğer topiclerde kızlarda kızıyorlar bana kilo ve diyeÇıktım canım bunalımdan hemde çok sağlam çıktım
Bende hep kiloluydum , zaten diyet gibi olmayacak dikkat edip sağlıklı beslenip ne yedik ne içtik haber vericez birbirimize ,
Bence de süper olur , yolumuz uzun ama eğlenceli olabilir
Eğer bana katılırsan çok sevinirim , hoşgeldin diyorum
Çok teşekkür ederim, başaracağıma inanıyorum, umarım buna inanan birkaç bayan daha gelir, o zaman daha kolay ve eğlenceli olur
Yok mu kimse acaba, ben kiloları geri alırken herkes verdi galiba , bir tek ben mi şişkoyum
:13: hadi hayırlısı bakalım, bebek uğraşı içindeyim,diğer topiclerde kızlarda kızıyorlar bana kilo ve diye
Yok canım bende öyleyim 😁😁
Bu sabah 2 li rakamlara düştüm şükür
114.6 ile başladım 4 Nisan'da boyum 168 yaşım 37
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman seni de beklerim buraya, zaten güzel kilo vermişsin, nasıl besleniorsun? Menülerimizi paylaşarak daha eğlenceli hareket edebiliriz, bende 55 - 60 arasında düşmek istiyorum İnşallah, bu sefer çok kararlıyımAma hayal gibi geliyor şu an
Diyetisyene gidiyorum canım
Ölmeyecek kadar bi liste verdi işte
Bol bol da spor , spor olmadan olmuyor maalesef
ooo diyetisyen desteğin olması çok güzel, spor olarak ne yapıyosun peki ?
Bende sadece yürüyüş ve mekik var , biraz toparlarsam vücudu platese falan geçmek istiyorum
çok fazla su içerim,ekmek neredeyse hiç yemem,10-15 yıldır çayı kahveyi şekersiz içerim,çalıştığım için akşamları evde 10 dk oturmaya fırsatım olmaz, yani hareketliyim, amaaaa buna rağmen kiloluyum, kodum bozuk galibaTamam o zaman, yarından itibaren daha da dikkat ediyoruz. Zaten menülerini yazsan ne yeter ne eksin ne fazla zamanla konuşa konuşa düzeltip, yeme şeklimizi hayatımızı değiştiricez.
Bebek uğraşın varsa hele ki bir de bol su içmen gerekiyor canım, suyla aran nasıl ?
Yok canım bende öyleyim 😁😁
Bu sabah 2 li rakamlara düştüm şükür
114.6 ile başladım
Koşu bandında tempolu yürüyorum
Leslie yapıyorum çok olmasada step ve eliptik bisikletle çalışıyorum
Öğlen yemeğine 1' er soğan domates biber ve 2 yumurtayla Menemen yapıcam yanına 1 dilim Çavdarlı ekmek(şu kare olanlardan)
çok fazla su içerim,ekmek neredeyse hiç yemem,10-15 yıldır çayı kahveyi şekersiz içerim,çalıştığım için akşamları evde 10 dk oturmaya fırsatım olmaz, yani hareketliyim, amaaaa buna rağmen kiloluyum, kodum bozuk galiba
Gayet iyi
Bende sabahları 1 saat yürüyüş bir de sabah akşam birkaç plates hareketi ve mekik yapıyorum
Afiyet olsun canım, bende tavuk göğüs haşladım çorba ve tavuk yedim
Akşam ne yerim hiç bilmiyorum :26:
Kız aynen bende öyleyim
Ama ben makarna pilav hastasıyım ya, oturup 2 dolu tabak yiyorum falan
Su bende fazla yoktu onu da düzeltiyorum şimdi.
Neyse menüleri yazınca anlarız hatayı nerede yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?