Bebek İkinci El 20-22 No ev ayakkabısı,ilk adım,sandalet ve yeni bot ekledim çok uygun ...

markasını ve bilgilerini öğrenebilirmiyim birde kargoyu sizmi karşılıyorsunuz
firststep marka etiketleri üstünde nefes aldıran malzeme kauçuk taban yumuşak bi ilk adım ayakkabısı etiketleri üstünde sıfır 10tl ye indirdim dolayısıyla kargo alıcıya ait

.
19 no mothercare ayakkabı giyildisapasaglam 15tl değil 10 tl yaptım kaçırmayın.........

.
19 no mothercare ayakkabı giyildisapasaglam 15tl değil 10 tl yaptım kaçırmayın.........
cnm 19 no mothercare ve ilk adım ayakkabı ikisi 15 tl yaparmısın lütfen özelden cevap yazarmısın

cevap yazdm canm bakarsın
cnm son mesajıma cevap yazmadın vazmı geçtin yoksa saymaktan şimdi gördüm ilkadım yeni ayakkabı 20 no yazıyor bize büyük olur 18,19 lazım monthercare 19 no ayakkabıdan haber bekliyorum

Son düzenleme:
cnm son mesajıma cevap yazmadın vazmı geçtin yoksa saymaktan şimdi gördüm ilkadım yeni ayakkabı 20 no yazıyor bize büyük olur 18,19 lazım monthercare 19 no ayakkabıdan haber bekliyorum
Farkında Değilim kusura bakma canm cevap yazıcam

Ben Converse tipi olan, panduf ve cariklara talibim duruyorsa? Başka ürün yok dimi? Ayakkabılar erkek için olduğundan kızıma uyanlari seçmeye çalıştım; )

Converse açıkçası pahalı biraz ben diğerini tercih ederim. Bi de ilk adım ayakkabısı vardı o da duruyosa onu da panduflari da bi de carik çoraplar:)))

Converse açıkçası pahalı biraz ben diğerini tercih ederim. Bi de ilk adım ayakkabısı vardı o da duruyosa onu da panduflari da bi de carik çoraplar:)))
Conversi 25 yaparm son. Diğeri Dediğiniz hangisi? Resim alıntılarsanız daha rahat anlasırız

[QUOTE
.
19 no mothercare ayakkabı giyildi sapasaglam 15tl

baby&kids 19 no çok rahat arkadan lastikli 10tl
ev ayakkabısı 18-19no bitekinde resimde görüldügü gibi azıcık dikiş atması var isteyene hediye...[/QUOTE]

Bu ürünler satılmıştır bugün yola çıktılar.... Yeni sahipleri sağlıklı Günler'de giyerler inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…