- 17 Ekim 2012
- 1.391
- 55
- 163
kalanları yazdım canmhangi ayakkabılar kaldı sıralar mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalanları yazdım canmhangi ayakkabılar kaldı sıralar mısınız
bu ayakkabı satıldımıŞOK ŞOK ŞOK !!!!!
Eki Görüntüle 1242640 Yeni ilk adım 20 No sadece 10 tl...
satılmadı canm duruyor yepyenibu ayakkabı satıldımı
markasını ve bilgilerini öğrenebilirmiyim birde kargoyu sizmi karşılıyorsunuzsatılmadı canm duruyor yepyeni
firststep marka etiketleri üstünde nefes aldıran malzeme kauçuk taban yumuşak bi ilk adım ayakkabısı etiketleri üstünde sıfır 10tl ye indirdim dolayısıyla kargo alıcıya aitmarkasını ve bilgilerini öğrenebilirmiyim birde kargoyu sizmi karşılıyorsunuz
cnm 19 no mothercare ve ilk adım ayakkabı ikisi 15 tl yaparmısın lütfen özelden cevap yazarmısın
cevap yazdm canm bakarsıncnm 19 no mothercare ve ilk adım ayakkabı ikisi 15 tl yaparmısın lütfen özelden cevap yazarmısın
cnm son mesajıma cevap yazmadın vazmı geçtin yoksa saymaktan şimdi gördüm ilkadım yeni ayakkabı 20 no yazıyor bize büyük olur 18,19 lazım monthercare 19 no ayakkabıdan haber bekliyorumcevap yazdm canm bakarsın
Farkında Değilim kusura bakma canm cevap yazıcamcnm son mesajıma cevap yazmadın vazmı geçtin yoksa saymaktan şimdi gördüm ilkadım yeni ayakkabı 20 no yazıyor bize büyük olur 18,19 lazım monthercare 19 no ayakkabıdan haber bekliyorum
mothercare 19 no ayakkabilar satildi mi acaba ?
Hangi ürünler kaldı acaba ?
Ben Converse tipi olan, panduf ve cariklara talibim duruyorsa? Başka ürün yok dimi? Ayakkabılar erkek için olduğundan kızıma uyanlari seçmeye çalıştım; )
Converse 20 No 4 numara 30 tl yıkamadım ama yıkanınca tertemiz olur![]()
Bunlar sanırım istediğiniz çarık patikler hediye olsun sizeEki Görüntüle 1264894 20 No yeni panduf 5 tl
Conversi 25 yaparm son. Diğeri Dediğiniz hangisi? Resim alıntılarsanız daha rahat anlasırızConverse açıkçası pahalı biraz ben diğerini tercih ederim. Bi de ilk adım ayakkabısı vardı o da duruyosa onu da panduflari da bi de carik çoraplar:)))