- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- 133
- Konu Sahibi nazife_fth
arkadaşlar 20 mayısta memleketten üniversite okuduğum şehre trenle dönüş yaptım. tren garında indiğimde sevgilim beni karşılamak için gelmişti. biraz garipsedim klasik giyinmiş olmasını ama staj günü olduğu aklıma geldi. stajın bittiğinden haberim yoktu. neyse trenden indim alt geçitten yürüyen merdivenle çıkıyordum ki keman sesini duydum. kemancıyı görünce şok oldum çünkü sürekli yanımıza geliyordu. sonra kocaman bir pankart gördüm. üzerinde benim resmim vardı ve üzerinde SENSİZLİK YALAN ,SENİNLE OLMAK MASAL GİBİ GELİR BANA. NE ZAMAN SENİNLE OLSAM O ZAMAN İNANIRIM GERÇEK OLDUĞUNA. BİR ÖMÜR BOYU BERABER OLMAYA SÖZ VERİR MİSİN ? yazıyordu. sonra bi tane kız arkadaşım çiçek getirdi bu senin dedi o sırada sevgilim diz çöktü ve BENİMLE EVLENİR MİSİN HAYATIM dedi. evet demeye bile halim kalmamıştı. şoktaydım dilimle dişim arasında evet dedim. sonra izleyenler felan cevabı duymadık dedi bikaç kez evet evet evet dedim ve sarıldık. sonra kemancı bizim şarkımızı çaldı ve dans etmemizi istedi dans ettik. ben bu süpriz burda bitti zannediyordum ama değilmiş. yürüyerek durağa doğru gidiyorduk ki pastaneye girelim mi dedi olur dedim bizimle beraber organizasyonda yardım eden arkadaşlar da girdi (kameraya alan, foto çeken pankartı tutanlar, çiçeği getiren ) pastanede iki masa birleştirilmişti ve masaların üzeri gül yapraklarıyla süslenmişti. masada da üzerinde ikimizin resmi olan bir pasta duruyordu. ve o güzel söz SEYİRLİK DEĞİL ÖMÜRLÜK yazıyordu... pastayı kestik. herşey çok güzeldi. hayatımın en güzel günüydü o gün
Son düzenleme: