Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giriyorum ama mesaj yazmamıstım bu kadar bana hitap eden başka bir forum görmedim a.s size de bir merhaba demek istedim a.s.
Mısır'ın Sharm El Sheikh Şehrinde kocaman Merhabalar,
bugün üye oldum hamilelik hakkında birşeyler araştırıyordum hep bu siteden faydalandım okudum çok hoşuma gitti burdayım.
Zaten o kadar çok boş vaktım varki 3 aylık evliyim bebiş istiyorum :)
Sevgilerimle
merhaba bende yeni üye oldum.8yıllık evliyim 2 tane oğlum var.bu siteyi el işlerine bakarken keşfettim ve çok hoşuma gitti.çocuklardan fırsat buldukça burada olucam inşallah.a.s.
bu site bana birçok konuda bilgi veriyor o yüzden bende üye olmaya karar verdimkaydirigubbakcemile2
27 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2.5 yıldır bebek istiyorum olmuyor bugün adetim iki gün geçti kanda gebelik testi yaptırdım sonuç 2.36 - 5,0 bu durumda hamilelik yokmudur.lütfeen yardım edin Çok üzgünüm çoook
ben de bugün katıldım aranıza. daha çok gencim bu yüzden yardımlara ve tavsiyelere ihtiyacım olan konular oluyor. umarım sorularımın cevaplarını alabilirim. tekrar selamlar hepinize