• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2.yumurtlama olabilir miii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nazi123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
125
26
13
39
Kızlar bu ayın 6 7 gibi yumurtlamayı gördüm çatlamayı da gördüm baya da silikdi şimdi öylesine yapayim dedim tekrar pik oldu😑😑😑 hiç böyle birşey yasayan var mi yada ne olabilir

Eklentiler

• 16025301530088533130369264206718.jpg
    16025301530088533130369264206718.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 237
Son düzenleme:
Kızlar bu ayın 6 7 gibi yumurtlamayı gördüm çatışmayı da gördüm baya da silikdi şimdi öylesine yapayim dedim tekrar pik oldu😑😑😑 hiç böyle birşey yasayan var mi yada ne olabilir
Gebelik ola bilir test yap ama yinede değerlendir boş geçme

Adetim 27 si gelcek gebelik için çok etken değil mi ama yinede değerlendireyim
6 7 günlerde yumurtlama oldu demişsin erken yumurtlama olmuş sanırım 1 hafta geçmiş gebelik olma ihtimali de var yani yumurtlamada olur değerlendir

Sende pco var mı
Yok canim en azından öyle biliorum daha once de hiç duymamıştım ben en son 29 eylul adet oldum 6 ekim gibi yumurtlamayı gördüm 3 gun sonrada çatışmayı onun için sasirdim öylesine yapayim dedim
Adet olamam çok var sanki gebelik olabilir mi ki

Kızlar bu ayın 6 7 gibi yumurtlamayı gördüm çatlamayı da gördüm baya da silikdi şimdi öylesine yapayim dedim tekrar pik oldu😑😑😑 hiç böyle birşey yasayan var mi yada ne olabilir
İkinci yumurtlama olabilir gebelik te olabilir değerlendirin yine

Yok canim en azından öyle biliorum daha once de hiç duymamıştım ben en son 29 eylul adet oldum 6 ekim gibi yumurtlamayı gördüm 3 gun sonrada çatışmayı onun için sasirdim öylesine yapayim dedim
Adet olamam çok var sanki gebelik olabilir mi ki
Yumurtlamadan 1 hafta 10 gün sonra gebelik belli ola biliyor seninde erken döllenme olmuş ama ikinci yumurtlama şansında yüksek değerlendir yinede aklın da kalmasın istiyorsan da test yapa bilirsin

Back