- 23 Kasım 2020
- 749
- 759
- 23
- 42
- Konu Sahibi Kardelencicegimm
-
Her zamanki gibi uyguladim. Ama anlamadim. Acaba gece saatlerindeydi de pik zamani sabaha siliklesti ben silik mi gordum diye dusunuyorumDogru mu uygulamadın acaba
Merhaba.benim de doktorum istersen yumurtlama takibi yaparız demişti. Ben şu an ovülasyon testiyle takip ediyorum.Ama doktorla nasıl oluyor. Ne zamandan başlatıyor ve hergün doktora mı gidiyorsunuz? süreci merak ettim. Bu arada sizin testinizin silik olmasının sebebi zamanlama hatası ya da gecikmesi olabilir- Ben de şuan onun belirsizliğini yaşıyorum çünkü:)Merhaba hanimlar. Bu ay doktorumla yumurtlama takibi yaptik. Iki yumurtam gelismisti. Ilki catladi ovulasyon testinde de gordum, ultrasonda da. Ama ikinci yumurtanin catlamasini testte goremedim. Bu yuzden çatlamadigini zannetmistim. Bugun dr. Ultrasonda baktı ve catladigini soyledi. Sevindim tabi ama testte neden goremedim fikriniz var mi?
Onu ben de merak ediyordum geçen ay takibe gittiğimde doktor yumurtanın çatladığını söyledi hatta bana ekranda gösterdi yumurtanın üstünde minik çizgiler var görüyo musun diye bu çatlamış anlamına geliyo dedi öyle oluyomuş demek dedim bendeMerhaba yumurtanın çatladığı ultrason da belli oluyor mu nasıl anlaşılıyor
Hımm çok sağol canım bende dikkat edeyim Bi dahakine ben bu ay çok umutluydum femara kullandım 1 tane yumurtam vardı çatlaması kolay olur diye düşünmüştüm ama kist olmuşOnu ben de merak ediyordum geçen ay takibe gittiğimde doktor yumurtanın çatladığını söyledi hatta bana ekranda gösterdi yumurtanın üstünde minik çizgiler var görüyo musun diye bu çatlamış anlamına geliyo dedi öyle oluyomuş demek dedim bendeTabi işe yaradı mı hayır
Çatlatma iğnesi yaptırmadın mı?Hımm çok sağol canım bende dikkat edeyim Bi dahakine ben bu ay çok umutluydum femara kullandım 1 tane yumurtam vardı çatlaması kolay olur diye düşünmüştüm ama kist olmuş
Yaptırdım ama fayda etmemiş pkos var bendeÇatlatma iğnesi yaptırmadın mı?
Once adetin 2. Gunu gidiyorsunuz. Gerekli testleri yapiyor. Sonra yumurtanin buyume zamanini tahmin ederek o tarihte tekrar cagiriyor ultrasonda bakiyor buyumus mu diye. Ve catlayacagi zamani da genelde bildigi icin su gun iliskiye girin diyor iliski gunlerini soyluyor. Sonra da catlamis mi diye kontrol etmek icin cagiriyorMerhaba.benim de doktorum istersen yumurtlama takibi yaparız demişti. Ben şu an ovülasyon testiyle takip ediyorum.Ama doktorla nasıl oluyor. Ne zamandan başlatıyor ve hergün doktora mı gidiyorsunuz? süreci merak ettim. Bu arada sizin testinizin silik olmasının sebebi zamanlama hatası ya da gecikmesi olabilir- Ben de şuan onun belirsizliğini yaşıyorum çünkü:)
Evet doktor goruyor. Arka tarafta sivi oluyormus catladiginda...Merhaba yumurtanın çatladığı ultrason da belli oluyor mu nasıl anlaşılıyor
Catlamaya yakin iki cizgide koyu oluyor. Siliklesmeye basladigi zaman catlamis demektirTestte nasil anliyorsunuz catladigini
Catlamaya yakin iki cizgide koyu oluyor. Siliklesmeye basladigi zaman catlamis demekti
bisi gorunmuorsizce bu catlamismi bendede iki yumurta vardi
sizce bu catlamismi bendede iki yumurta vardi
Pardon canim gelmemis simdi geldibisi gorunmuor
ovulasyon testleri yüzde 100 güvenilir değildir maalesef, bazı doktorlar hiç önermez hatta,Merhaba hanimlar. Bu ay doktorumla yumurtlama takibi yaptik. Iki yumurtam gelismisti. Ilki catladi ovulasyon testinde de gordum, ultrasonda da. Ama ikinci yumurtanin catlamasini testte goremedim. Bu yuzden çatlamadigini zannetmistim. Bugun dr. Ultrasonda baktı ve catladigini soyledi. Sevindim tabi ama testte neden goremedim fikriniz var mi?
Ne zaman yaptin testi? Burada ovulasyon var. Yani bugun yarin yumurtan catlar. Bugunden itibaren degerlendir bencePardon canim gelmemis simdi geldi
Ama ilk yumurtam catladiginda dogru sonuc verdi. Dr. Gittihimde de catladigini gordumovulasyon testleri yüzde 100 güvenilir değildir maalesef, bazı doktorlar hiç önermez hatta,
yalancı pozitif veya negatif sonuç verebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?