• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıllık önlisans mezunları AÖF nasıl başvurucaz?..

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar ben 2007 Çanakkale 18 Mart Üniv. Meslek Yüksek okulu işletme i.ö. mezunuyum.. 3 senedir bir bankada çalışıyorum.. İlk iki sene yanlış tercih yüzünden (büronun yanlış yönlendimesi) okulumu tamamlayamadım.. 2010 yılı için başvurmak istiyorum artık şu okulu tamamlamak istiyorum fakat aöf sitesinden gerekli bilgiyi alamıyorum..

Büroyada güvenemiyorum :(

2 yıllık mezunu olanlar ne olarak başvuru yapıyor? Lisans tamamlamamı?..

canım bende sivasta okudum ve açık öğretime başvurdum. aöf sitesinde aöfe dikey geçiş yapmak için önce internetten başvuru yapacaksın sonra belirtilen tarihte büroda kaydı yapacaksın. tarihler açıklandı

Dikey Geçiş kayıt işlemleri nasıl yapılmaktadır?
Meslek Yüksekokulu ve Açıköğretim Fakültesi ön lisans programlarından mezun olanlar, açıköğretim sistemiyle öğretim yapan İktisat ve işletme Fakültelerine, Üniversitemizce ilan edilen koşulları yerine getirdikleri takdirde dikey geçişle kayıt yaptırabilirler.

Başvuru ve kayıt koşulları her yıl ilan edilmekte ve bu koşulları yerine getirenler, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 3. sınıfa doğrudan veya lisans öğrenimine hazırlık programına kayıt yaptırabilmektedirler. Adayların kayıtları “İnternet Başvuru” ve “AÖF Bürolarından Kayıt” olmak üzere iki aşamalı yapılmaktadır. İnternet başvuru ve kayıt tarihleri basında, AÖF bürolarında ve Anadolu Üniversitesi adresindeki “Açıköğretim” kısmında duyurulmaktadır.

Hangi ön lisans programlarının Fakültelerin 3. sınıfına “Doğrudan” veya “Lisans Öğrenimine Hazırlık Programına” kayıt yaptırabileceklerini öğrenmek için buraya tıklayınız.

2010-2011 öğretim yılı planlanan internet başvuru ve kayıt tarihleri aşağıda verilmiştir.

İnternet Başvuru Tarihi 25 Ekim 2010 - 26 Kasım 2010
AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi 25 Ekim 2010 - 23 Kasım 2010
AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi 24 - 25 - 26 Kasım 2010

inş faydalı olur

canım senin lisans tamamlamayla falan alakan yok
didoss'un yazdığı gibi DİKEY GEÇİŞ hakkını kullanacaksın..
tarihleri kaçırma sakın.

anladım kızlar sağolun işte ben ilk sene lisans tamamlamaya başvurdum yanlış dediler, sonra diğer sene büroyu aradım anlattım yine lisans tamamlama dedi yine yanlış çıktı.. valla sağolun.. Hemen bakıyorum

lisans tamamlama hakkını okuldan ayrılırsan kullanabiliyorsun
(ki bunun için 4 yıllık fakülte yada 4 yıllık yüksek okul okurken ayrılman şartı var)
eğer sen büroya ben 2 yıl okudum 4 yıla tamamlamak istiyorum dediysen
yanlış anlamışlar belki..

sonucu aynı kapıya çıksada harçlar ve kayıt tarihleri farklı bu yüzden :))

Back