canım bende sivasta okudum ve açık öğretime başvurdum. aöf sitesinde aöfe dikey geçiş yapmak için önce internetten başvuru yapacaksın sonra belirtilen tarihte büroda kaydı yapacaksın. tarihler açıklandı
Dikey Geçiş kayıt işlemleri nasıl yapılmaktadır?
Meslek Yüksekokulu ve Açıköğretim Fakültesi ön lisans programlarından mezun olanlar, açıköğretim sistemiyle öğretim yapan İktisat ve işletme Fakültelerine, Üniversitemizce ilan edilen koşulları yerine getirdikleri takdirde dikey geçişle kayıt yaptırabilirler.
Başvuru ve kayıt koşulları her yıl ilan edilmekte ve bu koşulları yerine getirenler, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 3. sınıfa doğrudan veya lisans öğrenimine hazırlık programına kayıt yaptırabilmektedirler. Adayların kayıtları “İnternet Başvuru” ve “AÖF Bürolarından Kayıt” olmak üzere iki aşamalı yapılmaktadır. İnternet başvuru ve kayıt tarihleri basında, AÖF bürolarında ve
Anadolu Üniversitesi adresindeki “Açıköğretim” kısmında duyurulmaktadır.
Hangi ön lisans programlarının Fakültelerin 3. sınıfına “Doğrudan” veya “Lisans Öğrenimine Hazırlık Programına” kayıt yaptırabileceklerini öğrenmek için buraya tıklayınız.
2010-2011 öğretim yılı planlanan internet başvuru ve kayıt tarihleri aşağıda verilmiştir.
İnternet Başvuru Tarihi 25 Ekim 2010 - 26 Kasım 2010
AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi 25 Ekim 2010 - 23 Kasım 2010
AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi 24 - 25 - 26 Kasım 2010
inş faydalı olur