2 yıllık bölümü açıktan 4 yılla tamamlama

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
48
30
Ankara
Kızlar şuanda 2 yıllık halkla ilişkiler ve tanıtım okuyorum 4 yılla açıktan tamamlamak istiyorum böyle bi durum mümkün mü bilgisi olan var mı? yada tamamlamak için ne yapmam gerek?

ben 2 yıllık bilgisayar programcılığı örgün olarak okumuştum , 4 yıllık işletmeye direk geçiş yaptım şimdi 2 diplomam var. AÖF bürosundan detaylı bilgi alabilisin

Kızlar şuanda 2 yıllık halkla ilişkiler ve tanıtım okuyorum 4 yılla açıktan tamamlamak istiyorum böyle bi durum mümkün mü bilgisi olan var mı? yada tamamlamak için ne yapmam gerek?

Evet canım okuyabilirsin bende bilg.proğramcılığı mezunuyum şuan üzerine iktisat okuyorum sende üzerine iktisat,işletme,kamu yönetimi okuyabilirsin bildiğim kadarıyla

ben 2 yıllık bilgisayar programcılığı örgün olarak okumuştum , 4 yıllık işletmeye direk geçiş yaptım şimdi 2 diplomam var. AÖF bürosundan detaylı bilgi alabilisin

Evet canım okuyabilirsin bende bilg.proğramcılığı mezunuyum şuan üzerine iktisat okuyorum sende üzerine iktisat,işletme,kamu yönetimi okuyabilirsin bildiğim kadarıyla

peki 3. sınıftan mı başladınız?

peki 3. sınıftan mı başladınız?

hazırlık + 2 yıl okudum. hazırlıkta 4 ders vardı. Yalnız geçen yıl sistem değişti. Her durumda aöf bürosu ile görüşmende fayda var k, bu yıl zaten geçti süre diye biliorum

ÇALIŞMA EKO. VE END İLİŞKİLERİ
İKTİSAT
İŞLETME
KAMU YÖNETİMİ
MALİYE
ULUSLARARASI İLİŞKİLER
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ

bölümlerinden birine dikey geçiş yapabilirsin.3. sınıftan başlarsın ayrıca öncelikli olarak internet başvuruları olur sonrasında aöf bürosuna diploman ve transkriptinle gider başvurursun. Transkriptini özellkle götür çünkü muaf olacağın dersler olabilir mesela İngilizce gibi. başvurular genellikle eylül ayı gibi oluyor. umarım yardımcı olabilmişimdir.
http://www.anadolu.edu.tr/tr/aof-dikey-gecis

oğlum konya hadim meslek yüksek okulu harita kadastro bölümünü kazandı ve nasip olursa eylül 2 gibi kaydını yaptıracağız ve onu konya hadimde bırakıp geleceğiz. okul iki yıllık ama oğlum 4 yıllığa tamamlamak istiyor.nasıl olur neler yapılabilir bilmiyoruz. üstelik oğlum meslek lisesi kimya teknolojileri mezunu. tüm tercihlerini bölümüne uygun seçerken iş imkanları çokmuş iki tanede bu bölümden tercih yapalım dedi ve nasip işte burası çıktı. neler tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…