2 yiLimi yedin " VAJINISMUSSS "

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
123
Meraba arkadaslar ...
Ben yeniyim sitenizdee ..
Belki morel olur diye yazmak istedimm zehir gibi gecen 2 kocaman yilimi...
Esimle severek ewlendik 7 yil bu düqünün hayaliyle gecti fakat ne yazikki vajinismus yüzündenn en güzel olmasi gereken 2 yilimi gömdümmm topraga ilk gecemde bir kez beraber olduk esimle ilk ve son kez oldu o
Ikinci kez deneyemedim bile sinir krizleri , aglama krizleri , yalan yalan yalan.... Yok korunuyoruz yok öle yok bölee kendimden utaniyordum artik ... Ve ben kimseyle paylasmadim sadece ben ve esim biliyordu... En sonunda 4 ay önce bi arkadaslmla paylastim onunda destegiyleeee YENDIMMNMMM .... Veee 2 aydir herseyyy normall ... Ilk zaman inanamadim oldumu oldumu die sorup durdum esime :) vee smdi cocuk istiyoruzzzz rabbim o yükü ceken herkeseee yardim etsinnn cooook zorrr coookk...
Amaaa korkulcak hiiiiicbisi yokmus...:) insallahh sizdeee yenersinizz ve o yükü atmis olursunuzzz omuzlarinizdannn ....

Nasıl yendin tebrik ederim.
tedavi olmadan zor yenilen bir hastalık bu.
Benimde çok yakınımda var.
Tedaviye yanaşmıyor kimseye söylemiyor.
Sadece eşi, o ve ben biliyoruz çok üzülüyoruz
Ve 3 senelik evli
Ve eşiyle yüzeysel sevişme yoluyla hamile kaldı
2 Yaşında oğlu var
Panik atak var çok zor

Allahim kolaylikk versinn bendede panik atak var... Ilaclar kullandim ve ben birdee almanyaya geldim ewlenip onunda psikolojik zorlamasiylaa vajinismus da eklenincee inanilmazz kötüü aylar yillarr gecirdimmm rabbim kimseye yasatmasin ...
Ben ne egzersiz yaptim nedee planli ... Esim cok afedersin cm cm parmagiyla beni hazirladi 1 parmak belki 1 haftamizi aldi ... Amaa parmagin icerdee olduqu sürece kasilma olursa farkediyorsunki kastiqin icin oluyo acin ... Ve anliyorsunki vajina esnek bi yapiya sahip ... Iste ozamann o kalici kati fikir degisiyo ... Parmak oluosa penis de olur dedim ... Hemen penis asamasina gectik .. Acele etmeden yavas yavass ... Kontrol kadinda olmali ... Kastiqim icin canim yandi amaa olmliydi .. Tam iliski yasamadan cocuk istemiyordum o yüzden yinede dikkat ettim ben . Vee 2 haftanin sonund araliksiz yvas calismalarla olduuuu ve 2 yilim bosuna gitmisss dedimmmm .. Korkuöcakkk hicc bisi yokk artik hosuma bile gidiyo Allahimmmm o nasil bi sevincccc kelimeler yetmez anlatmayaaaa... Hüngür hüngür agladimmmm sevinctennn ... Gidip gelip esimee sordumm oldu dimi kesin :) oldu dimi :)
Rabbimmm onun da yardimcisi olsunnnn ... Amaa bebegi de sezeryan yapti ozaman dimi ? Bende cok korktum hamile kalirim öle die ? Amaa kontrolleri nasil yapti peki ?

Gebe kadına gerek olmadıkça zaten vajinal muayene yapılmayacağı için yapılmadı canım.
Ama sezaryan oldu evet. Belki normal olur diye doktorda bizde çok istedik ama yapamadı.
Doğum türü için karar verelim diye vajinal muayene yapmak istedi doktor.
Elini bile dokundurtmadi krize girdi.
Sezaryan oldu dolayısıyla.
Bu senin yaptığın parmak egzersizlerini falan da ne yapıyor nede eşine yaptırıyor.
Sinir ediyor beni . Maşallah eşi çok sabırlı ilgili .

Iyi anliyorum onu allahim kolayliköar versin canim ... amaa denemeli ... Bu hastalik üstüne gidilmedikce tedavi edilemiyor .. Isterse en iyi hekimler gelsin kafada OLMAZ deyince olmuyor ... Bi müddet iliskiye ara versinler .. Eside kendidee kafalarindan silsin .. Sora birbirlerini özlediklerinde denesinler ... Insallah olur ... Zaten parmak egzersizi yapan , digerinide yapio mühim olan elini degdirebilmek oraYa oda onun icin zordur ... Bu hastaliqin bile ewresi varmis ... Hangi ewrede bilemeyiz ... Ama tavsiyem kendini yipratmasin ... Hic bisi olmassa düsünmekten yipraniyo insan .. Insallahv ikinci bebisi normal yolla olurrrr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…