Allahim kolaylikk versinn bendede panik atak var... Ilaclar kullandim ve ben birdee almanyaya geldim ewlenip onunda psikolojik zorlamasiylaa vajinismus da eklenincee inanilmazz kötüü aylar yillarr gecirdimmm rabbim kimseye yasatmasin ...
Ben ne egzersiz yaptim nedee planli ... Esim cok afedersin cm cm parmagiyla beni hazirladi 1 parmak belki 1 haftamizi aldi ... Amaa parmagin icerdee olduqu sürece kasilma olursa farkediyorsunki kastiqin icin oluyo acin ... Ve anliyorsunki vajina esnek bi yapiya sahip ... Iste ozamann o kalici kati fikir degisiyo ... Parmak oluosa penis de olur dedim ... Hemen penis asamasina gectik .. Acele etmeden yavas yavass ... Kontrol kadinda olmali ... Kastiqim icin canim yandi amaa olmliydi .. Tam iliski yasamadan cocuk istemiyordum o yüzden yinede dikkat ettim ben . Vee 2 haftanin sonund araliksiz yvas calismalarla olduuuu ve 2 yilim bosuna gitmisss dedimmmm .. Korkuöcakkk hicc bisi yokk artik hosuma bile gidiyo
Allahimmmm o nasil bi sevincccc kelimeler yetmez anlatmayaaaa... Hüngür hüngür agladimmmm sevinctennn ... Gidip gelip esimee sordumm oldu dimi kesin :) oldu dimi :)
Rabbimmm onun da yardimcisi olsunnnn ... Amaa bebegi de sezeryan yapti ozaman dimi ? Bende cok korktum hamile kalirim öle die ? Amaa kontrolleri nasil yapti peki ?