2 yıl bitti bende bittim

gereksizsey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
9
1
36
Merhaba kızlar.. Biraz fazlaca doluyum. Hemen baslıyorum anlatmaya simdi 3.yılımıza girdik erkek arkadasımla. Kendisi bi evlilik gecirmis ve cocugu var. Bosanmıslar.. Ama tabi bu kadın sürekli daha dogrusu bizi biliyo sırf bu yüzden rahatsız etmek icin sürekli olur olmadık zamanda gereksiz sacma seyleri bahane edip mesaj atıyo gecenin bi vakti bile atabiliyo hatta bazen gece arayıp cocuk uyutmuyo beni gel sen ilgilen ben yan odada uyucam diyo. Böyle sacma sapan ilerlerken bunlar tabi bnm sevgilimde 2.ilişkisi oldugu icin artık yorgunum uğrasamıyorum gibi konusuyo. Hemen bi detay vereyim cocugunu cok seviyorum oda beni seviyo yani bu durumu sorun etmiyorum. Herneyse iste benim erkek arkadasım ilk baslarda kendini kabullendirmek icin aman aman ne kibarlıklar ne süprizler neler neler yaptı etkilemek icin cok uğrastı Tabi bende etkilendim cok seviyorum onu 2yılı bitirdik birlikte. Gün icinde cok fazla arayıp msj atmıyorum artık işleri cok yogun diye benimde yogun oluyo ama ayıracak vakit bulabiliyorum yani gün icinde oda müsaitse arıyorum gidio geldiğim heryeri bilmek istio o yüzden markete bile gitsem haber vermek zorundayım cünkü bunu istiyo banada zor gelmiyo zaten haber vermek bu tarz seyler. Oda hep haber verir. Son zamanlarda ufacık bişey olsun hemen cok sinirleniyo yoruldum yeter artık cok fazla derdim var üzerime gelme diyo ama sorunumuz veya benim sorun ettiğim sey eski karısı sürekli rahatsız ediyo bunu bile bile yapıyo cok belli etti niyetini cocugu ikimize karsıda dolduruyo ama biz asla annesini kötülemiyoruz annesi ve onun ailesi cocugu cok fazla kullanıyolar. Kavgalarımız genelde bu kadının attıgı mesajlar oluyo. Cocukla ilgili olsa bişey diyemem ama bilerek rahatsız etmek istio. Bu arada ben tek kalıyorum evde ailem baska sehirde ben baska sehirde calısıyorum o yüzden nerdeyse hergün aksam erkek arkadasım 1saatte olsa yanıma geliyo evde oturuyoruz eger dısarı cıkmak istemiyosak yani beni biraz özlesin istiyorum ama gelme diyemiorum sonucta hergün görüsüyoruz gelme desem olmaz ama bende yoruldum yani ailem zaten cok niyetli degil önceden evlilik yasadıgı icin pek istemiyolar birlikte olmamızı hem ailemi hem onu dengelemeye calısıyorum. Bende cok kolay yasamıyorum sonucta benimde bu ilişki icin kabullendiğim cok sey var. Napsam nasıl eski haline döndürsem bilmiyorum. İnanılmaz kıskanc zaten. Bi akıl verib bana nolur napıcam ben nasıl sakin sevgilimi geri getircem resmen icinden canavar cıktı napıcam bilemiyorum

çocuğu var eski karısıyla sürekli irtibat halinde olacağını biliyo olmalıydınız sakinleştirmek snn değil onun kendi kendine yapması gerekn bişey 2 yıldr birlikteymişsinz bunu belirtmişsiniz sürekli ama oturup düşünün bence bu ilişkiyi gözden geçirin bidaha....Bu arada yaşlarınız kaç

Yav akvaryumdaki balık mı bu? Giden şey adamın sinirleri, boru mu?
Siz geri getiremezsiniz, adam balıklarını kaybetmemiş, öfke kontrolünü kaybetmiş, yıpranmış.
Bir uzmandan destek alsın, siz de derhal bu yalnızca ilişkisini düşünen, adamın ilişkisi haricinde aynı zamanda ayrıca bi "insan" olduğunu unutan bakış açınızı değiştirin.

Valla kusura bakma da sevgilin eski eşiyle biraz fazla mı samimi
Ne demek bana gel çocuğu uyut ben yan odada uyucam
Arada çocuk çoluk var ama, önemli bi mesele değil çocuğun uyumaması
Sevgilin sınır koyamıyor eski eşiyle

Bu bayanın eşinizin peşini bırakmaya pek niyeti yok bence ,sürekli çoçuğu bahane edip sevgilinizi rahatsız edecek kasıtlı olarak yani.. Evlenseniz bile çok problemli günler sizi bekliyor bence bütün bunlara yeterim ailemi de karşıma alırım derseniz ne ala yoksa bence karşıdaki insanı da kendinize bağlamayın daha fazla ..bunlar daha iyi günler gibi..

sevgilinizin eski eşi tuhaf biri eminim bilerek yapıyordur onu anca sevgiliniz konuşucak onunla o şekilde düzelecek aklı başında insan çocuk uyumuyor gel sen uyut der mi ne kadınlar var yahu.sevgiliniz bence bunlardan çok bulanmış yardım alsın bence sakinleşmeye huzura ihtiyacı var gibi geldi.

Aslinda olaylarin sen kendinde farkindasin hep tartismalariniz bu kadin yuzunden. Peki evlenince saniyormusun rahat birakacak. Simdi sevgilin kiskaniyorsun evlendin mi bu on kati kiskanclik olacak. Tekrar dusun bazen sevgi yetmiyor mantikli dusunmekte lazim

belli ki kadın bütün sorumluluğu üstüne alıp eski kocasının rahat rahat takılmasını istemiyor. haklı da. sizde baştan kabul etmişsiniz çocuklu adamı. ya bu deveyi güdeceksiniz ya da yol yakınken vazgeçeceksiniz.

ne zor bi durum. bekar erkek mi yok ya başınıza iş açıyorsunuz bunlarla uğraşıyosunuz. hiç anlamıyorum

Hakketten ya ben de anlamıyorum arkadaş. Bu bekar kızlarımızın, bekar kadınlarımızın, çocuksuz bayanlarımızın bu evlenip çocuğu olup ayrılan erkeklerde bulduğu ne anlamıyorum. Yani her şey evin içine girene kadar toz pembe. Sonrası zaten hep sıkıntı olacak ister istemez olacak bu. Al kendin gibi bekar birini, sadece kendi derdini çek. Milletle ne sıkıntıya kalacaksın ki?

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Çok sert yorumlar yapanlarda var samimi cevap verenlerde.. Öncelikle şöyle ki kabul ettim kendisinide cocugunuda. Kendi aramızda ciddi bi sorun yok zaten eski eşinden kaynaklı problemler var onları kendi aramızda aşamıyoruz kadın ciddi anlamda o kadar yılışık ki yani burda yazıyla bu kadar anlatabiliyorum. Bekar erkek mi yok diyenlerin beni anlamasını beklemiyorum evet dısardan bakınca ne güzel kendin gibi birini bul evlen rahat et demek ama nereye kadar böyle olacak. Sevmeseydim bu kadar olumsuzluklara ragmen onun yanında olamazdım. Psikolojik yardım alması gerektiğini biliyorum ama bunu kabul etmiyo teklif ettiimdede cok sinirleniyo o yüzden açmıyorum. hiç aramadım bugün o da beni aramadı mesaj atmadı ama bana bugün çiçek sepetinden bi paket göndermiş. Ne yapmaya çalıstıgınıda anlamıs degilim gercekten. Sinirleri yıpranmış evet ama düzeltmek icin ne yapacağımı bilmiyorum. Tedavi istemiyo. Bu arada karısıyla arasında gercekten mesafe ciddi anlamda var kadın zaten cocukla ilgili bişey konusmuyo genelde tek derdi bizi rahatsız etmek onuda cok güzel yapıyo.

Son düzenleme:
Bende cok isterim 5yasında cocugu var ama annesi cocuguna düskün bide onu güvence olarak görüyo daha dogrusu kadının öncedende derdi paraymıs. Ben calısmıcam bize ayda 3bin tl para ver ev ver ben cocugumu büyütcem demiş mahkemede cocuk ve anne icin toplam 500 nafaka verilmiş ama erkek arkadasım cocgun tüm masrafları ve her ay nafakasını veriyo bide ev almış sırf cocugu baskalarının yanında yasamasın diye öyle ayrılmışlar ama bu seferde baska sehire gitmekle tehtid ediyo yani aslında kadın gercekten rahatsız cocugu götürürüm bak göremezsin diye. Erkek arkadasım 30 yasında ben 27 yasındayım. Yani bu olaylarda onu gercekten yıprattı farkındayım durumun. Benide yıpratıyo yani. Ordan bakınca ever dertten baska bişey degil gibi geliyo bu ilişki ailemde aynısını düsünüyo iste haklılarda zaten. Sinirleri bozuldu ayrılmak istedi ayrıyız zaten bikaç gündür ben arayıp sormuyorm. O kadar destek oldum yanında oldum ama o bunalmışsa böyle bi ilişki istemiyorm demisse bende geri adım atmıcam. Ama içim kötü oluyo inanılmaz cocuguna düskün en cok onu yıpratanda bu işte götürcekler korkusu yakın biyer olsa tamam ama 12saatlik mesafe. Hayırlısı belkide bizim ayrılmamızdır bilmiyorum üzülüyorum

Sen bu adamla evlenirsen başını yakarsın diyim sana. Şimdi herşey güllük gülüstanlık gelebilir. Ama evlendiğin an herşey biter o kadın sana rahat vermez hergün evde hır gür çıkar sende evlendiğine evleneceğine bin pişman olursun. Yol yakınken dön derim aşk sevgi de biyere kadar.biraz mantıklı olmak gerek bu konularda sonu hüsran olur . Sonra gelir buraya konu açarsın .

Benimde artık gücüm yok yani en azından içim söyle rahat ilerde keske devam etseydim demicem cünkü benden ayrılnda o. Bu yüzden belki daha kolay toparlayabilrim. Hala ayrıldıgımızı kabullenmis değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…