2.ye hamileyim

firuze-1524

Bal kız & Bal oğlan
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
7.686
12
Merhaba kızlar,
tekrar anne oluyorum kızıma kardeş geliyor,8 aylık bir kızızm var,şimdi tekrar hamileyim,istemeden oldu ama yinede çok heyecanlıyım,kızım biraz küçük abla olacak ama olsun,inş aradaki dengeyi kurabilirim

maşaallah canım,kızın 1,5 yaşına gelir,minik kardeşi doğduğunda.ıkisi birarada büyürler.Allah bi kolaylığını verecek demek ki nasip etmiş canım,hayırlı olsun...

Maşaallah canım sürpriz olmuş ama iyide olmuş.. biz ara verdikte ne oldu.. kızım oyun oynayacağı zamanlarda hep bize yalvardı durdu.. en güzel zamanları yalnız geçti yavrumun.. :a015:

hayırlı olsun bende fazla ara vermeden ikinci olsun istiyorum hayırlısyla inşallah bakalım birincide bi bakalım bakması zormu nasıl 5 ay sonra anlıcaz inş..

Beyaz canım tebrik ederim. Çok sevindim inan. Çok güzel bir sürpriz yaşamışsın. Topikte göremedim seni. Gerçi ben de uzun zamandır giremiyorum. Hem evi hem büroyu taşıyorum şu sıralar. Görüşmek üzere canım Allah bağışlasın.

Maşaallah canım sürpriz olmuş ama iyide olmuş.. biz ara verdikte ne oldu.. kızım oyun oynayacağı zamanlarda hep bize yalvardı durdu.. en güzel zamanları yalnız geçti yavrumun.. :a015:
tebrik ederim canım hayırlı olsun.aynen bizimde oğlumuz bize yalvarırdı oyun oynamak için.ben hep arayı açmadan olsun isterdim ama kısmet bu güneymiş.şimdi aralarında 4,5 yaş olcak inş.hepimize sağlıklı doğumlar versin rabbim

X