Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
2 ayşındaki kızım zaten hemen hemen hiçbişey yemiyor gibiyidi gü
nde 400cc 2 bardak kadar sütünü içerdi biberonla birden 3 gündür sütüde kesti yanına bile yanaşmıyor...taşındık bakıcı değişti ama bunlar olurken alıyordu aniden bişey oldu anlayamadım çok can sıkıcı bir durum ne diyorsunuz
2 ayşındaki kızım zaten hemen hemen hiçbişey yemiyor gibiyidi gü
nde 400cc 2 bardak kadar sütünü içerdi biberonla birden 3 gündür sütüde kesti yanına bile yanaşmıyor...taşındık bakıcı değişti ama bunlar olurken alıyordu aniden bişey oldu anlayamadım çok can sıkıcı bir durum ne diyorsunuz
aynı sorun bıara bendede oldu bırden içmek istemedi çok az içiyordum ama sabrettim yılmadan her akşam yada öğlen denedim 2..3gün içinde yeniden düzene girdi şükür..ben uykuya dalarken yada uynamasına yakın verıyorum dene istersen haberi olmadan içip gidiyor:)
aynı sorun bendede var.kızım 22 aylık gunde 1 lt ye yakın süt içiyor normal yemegınıde az da olsa yıyordu şimdi ne süt içiyor ne yemek yiyor ne meyve yıyor..cıldıracagım..burnuda akıyor ınsallah hastalanmaz..