Bebek Beslenmesi 2 yaşındaki oğlum yemek yemiyor, acıkınca abur cubur yemek istiyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
kızlar ne yapmalıyım bilmiyorum kilosuda normal 13,300 kg. 2 yaşı yeni bitti. çorba hiç sevmiyor ağzına almıyor. yemekte yemiyor hele bu aralar hiç yemiyor. iyice acıkıncada abur cubur şeyler yemek istiyor. kuru ekmek, simit, hamur işi, tatlı vs. çok seviyor. hiç bişey bulamasa ekmek istiyor. zaten iki öğün yemek yiyor. süte çok düştü, sürekli süt içmek istiyor. 500 gr dan fazla vermemeye çalışıyorum. çok üzülüyorum bu duruma. hiç vitamin alamıyor. meyveyi çok seviyor bu arada. bi tek o iyi..

Abur cubur vermezsenız belkı yıyebılır sıcaklardan canı ıstemıyodur belkı yada bır rahatsızlıgımı varkı ıstahı kapandı

abur cuburdan kastınız ne tam anlamadım,ama şundan eminim ki,alışmasa,görmese istemeyecek yemeyecektir.evde çikolata varsa çocuk ister tabiki.

abur cuburdan kastınız ne tam anlamadım,ama şundan eminim ki,alışmasa,görmese istemeyecek yemeyecektir.evde çikolata varsa çocuk ister tabiki.

çikolata, bisküvi vs. tamamen kestim zaten. benim gördüğüm bütün çocuklar öğlen bir kase çorbayı yiyorlar, ekmek doğruyor annesi veriyor mesela. bizimkisi hayatta bir kaşık veremiyorum. kahvaltıyı bir tek güzel yapıyor. sonrasında çok acıksa bile kuru ekmek yemek istiyor, simit istiyor, pilav, köfte zorla da olsa yediriyorum ama öyle sebze yemeği, çorba falan yemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…