2 yasindaki oğlum pipisinden korkuyor

hayatimzor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2023
6
0
1
41
26 aylik oglum pipisinden korkuyor bebekligindede vardi altini acinca hemen bitti bitti diye söylüyor yani hemen temizleyip geri baglamami istiyor ne kendisi elliyor pipisini nede baskasina dokundurmuyor böyle bindurum yasayan varmi aranizde

26 aylik oglum pipisinden korkuyor bebekligindede vardi altini acinca hemen bitti bitti diye söylüyor yani hemen temizleyip geri baglamami istiyor ne kendisi elliyor pipisini nede baskasina dokundurmuyor böyle bindurum yasayan varmi aranizde
Büyük oğlum da asla dokundurmazdi banyo yaptırırken dokununca bile hoslanmazdi. Ben çok doktora götürdüm enfeksiyon mu var ya da sünnetinde mi sorun var diye düşünerek.hicbir sorun yok diyorlardı. ne zaman ki bezi bıraktık düzeldi. Bez pipisini tahriş ettiği için çekiniyor ve sakınıyormuş.
26 ay bebek eğer hazırsa bez birakmak için erken değil.küçük oğlum 28 aya girmek üzere.26 ayi biraz gelince bezi çikardik.Arada ufak kazalar olsa da kolay alıştı.bir deneseniz belki bez rahatsız ediyordur.

Bi kackere tuvalete oturtmak istedim denedim ama kıyameti kopardi ondanda cok korktu Bende biraz daha beze devam edeyim dedim Altini temizlerken pipisini silerken yaptigi hareketler kendini sıkması biraz uzarsa hatta aglamasi beni cok üzüyor bilmiyorum neden gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…