- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
-
Bebeklerdeki anal donemi yasiyor kiziniz. Oyle düşünüyorum. Yanlis hatirlamiyorsam kakayi tutmak ve birakmaktan zevk aliyorlar. Kaka onlar icin bir takdir aracı. Bu sebeple size gosteriyor olabilir. Sakin kızmayın dovmeyin. Anal dönemi okuyun.Slm . Kizim 27 aylik. Bezden cikmadi henuz. Kizsamda cok kaka yapinca bana soylemeyip bezine elini sokup oynuyor sonra elini gosteriyo bana. Bugun de koseye sinmis urasmis duvara surmus sonra gosterdi. Normal mi bu. Yasayan varmi
Cok kizdim ama anlamiyorBebeklerdeki anal donemi yasiyor kiziniz. Oyle düşünüyorum. Yanlis hatirlamiyorsam kakayi tutmak ve birakmaktan zevk aliyorlar. Kaka onlar icin bir takdir aracı. Bu sebeple size gosteriyor olabilir. Sakin kızmayın dovmeyin. Anal dönemi okuyun.
O zevk oylebir zevk degil. Kizmayla egitim olmadigini artik bir anlasak keskeCok kizdim ama anlamiyor
Korkuyo yanlis oldugunun farkinda ama yapiyor. Duvara surdu. Gosterdi. Pek oyle zevk aldgni hissermedim yuz ifadesinden acaba psikoljmkmi diye dusunuyorum
Neden kızıyorsunuzCok kizdim ama anlamiyor
Korkuyo yanlis oldugunun farkinda ama yapiyor. Duvara surdu. Gosterdi. Pek oyle zevk aldgni hissermedim yuz ifadesinden acaba psikoljmkmi diye dusunuyorum
Ayyy bunu okuyunca çok gulesim geldi çünkü annem anlatır bende küçükken bezimi çıkartıp hep duvarlara surermisim annem kizincada gizli gizli yapmaya baslamisim sonra nasıl biraktim bilmiyorum amaSlm . Kizim 27 aylik. Bezden cikmadi henuz. Kizsamda cok kaka yapinca bana soylemeyip bezine elini sokup oynuyor sonra elini gosteriyo bana. Bugun de koseye sinmis urasmis duvara surmus sonra gosterdi. Normal mi bu. Yasayan varmi
Slm . Kizim 27 aylik. Bezden cikmadi henuz. Kizsamda cok kaka yapinca bana soylemeyip bezine elini sokup oynuyor sonra elini gosteriyo bana. Bugun de koseye sinmis urasmis duvara surmus sonra gosterdi. Normal mi bu. Yasayan varmi
Küçücük çocuk yani kızmak nedir. Ben çocuk konusunda çok hassasım. Böyle kızarak hiç bir yere varamazsiniz. Bu yaşlarda hep bilinçaltına işliyor bunlar. Buraya yazarak da çözüm bulamazsınız. İşin uzmanları var destek alın. Çok üzüldüm gerçekten
Kizmayi biraksan artikCok kizdim ama anlamiyor
Slm . Kizim 27 aylik. Bezden cikmadi henuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?