2 yasindaki kizimin yaptigi ?????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercandedee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
547
130
103
37
Slm . Kizim 27 aylik. Bezden cikmadi henuz. Kizsamda cok kaka yapinca bana soylemeyip bezine elini sokup oynuyor sonra elini gosteriyo bana. Bugun de koseye sinmis urasmis duvara surmus sonra gosterdi. Normal mi bu. Yasayan varmi

Slm . Kizim 27 aylik. Bezden cikmadi henuz. Kizsamda cok kaka yapinca bana soylemeyip bezine elini sokup oynuyor sonra elini gosteriyo bana. Bugun de koseye sinmis urasmis duvara surmus sonra gosterdi. Normal mi bu. Yasayan varmi
Bebeklerdeki anal donemi yasiyor kiziniz. Oyle düşünüyorum. Yanlis hatirlamiyorsam kakayi tutmak ve birakmaktan zevk aliyorlar. Kaka onlar icin bir takdir aracı. Bu sebeple size gosteriyor olabilir. Sakin kızmayın dovmeyin. Anal dönemi okuyun.

Kedilerin yakaladiklari fareyi sahiplerine getirmeleri gibi. Bize sacma geliyor ama onun icin muazzam bir sey, takdir bekliyor avını büyük kediye getirdigi icin. Kızınız da kaka ile sizi ödüllendiriyor bu dönemde.

Bebeklerdeki anal donemi yasiyor kiziniz. Oyle düşünüyorum. Yanlis hatirlamiyorsam kakayi tutmak ve birakmaktan zevk aliyorlar. Kaka onlar icin bir takdir aracı. Bu sebeple size gosteriyor olabilir. Sakin kızmayın dovmeyin. Anal dönemi okuyun.
Cok kizdim ama anlamiyor
Korkuyo yanlis oldugunun farkinda ama yapiyor. Duvara surdu. Gosterdi. Pek oyle zevk aldgni hissermedim yuz ifadesinden acaba psikoljmkmi diye dusunuyorum

Cok kizdim ama anlamiyor
Korkuyo yanlis oldugunun farkinda ama yapiyor. Duvara surdu. Gosterdi. Pek oyle zevk aldgni hissermedim yuz ifadesinden acaba psikoljmkmi diye dusunuyorum
O zevk oylebir zevk degil. Kizmayla egitim olmadigini artik bir anlasak keske🙄

Okuyun, bebeklerde anal donem yazin okuyun. Okumaktam zarar gelmez. Oral donem, anal donem, fallik donem var sirayla. Oral donem anne memesi ve kendi dudagi ile kurdugu ilişki, sonra elini emme, esyalari emme gibi zevk veren aktiviteler. Anal donem kizinizin bulundugu donem. Kaka yaparak ya da onu tutarak anal bölgeden zevk aldığını hissediyor bunu tekrarliyor. Kaka yapmasini sevincle karsiladiginiz bir an olmuştur o sebeple size hediye veriyor aslinda. Fallik donemde de gizli gizli.cinsel organiyla oynayacak zevk alacak. Bu evre oncesinde de kendinizi egitin lutfen. Cocugu oyle Görüp kizmayin yine. Siz de yaptınız bunu o yaşta.

Küçücük çocuk yani kızmak nedir. Ben çocuk konusunda çok hassasım. Böyle kızarak hiç bir yere varamazsiniz. Bu yaşlarda hep bilinçaltına işliyor bunlar. Buraya yazarak da çözüm bulamazsınız. İşin uzmanları var destek alın. Çok üzüldüm gerçekten

Ayyy bunu okuyunca çok gulesim geldi çünkü annem anlatır bende küçükken bezimi çıkartıp hep duvarlara surermisim annem kizincada gizli gizli yapmaya baslamisim sonra nasıl biraktim bilmiyorum ama 😂😂😂Allah kolaylık versin çocuk eğitimi çok zor gercekten

ben bunu çocukken cok yapiyormusum 😅
psikolojik sorunlarim yok akil ve zeka konusunda da iyiyimdir hani 😀
meraktan ve sizin tepkinize karşılık yaptığı birsey olmali..
2 yaş sendromu..karakterinin belirleneceği zamanlar.

Küçücük çocuk yani kızmak nedir. Ben çocuk konusunda çok hassasım. Böyle kızarak hiç bir yere varamazsiniz. Bu yaşlarda hep bilinçaltına işliyor bunlar. Buraya yazarak da çözüm bulamazsınız. İşin uzmanları var destek alın. Çok üzüldüm gerçekten

ne yapacak kakayı duvara surmuş insan panikle yine bağırır. yapmayın allahaşkına çocuklar da camdan yapılma değil, anne misiniz?

Kızmayın her şeyi daha kötü hale getirirsiniz.

Belli ki poposundan kaka çıktığının artık farkında ve mahsülü merak ediyor. Sizin kızmanız da hiç bir işe yaramıyor, çünkü yaptığını tamamen iç güdüsel bir merakla yapıyor. Siz onu zincire de bağlasanız, ayağına kaka yapıp ayar parmaklarıyla bızıklayacak.

Çok mu merak ediyor, açın bezini kakadan sonra baksın. Dokunmak mı istiyor? Dokusun. Alıp yüzünüze gözüne sürmesin ama sizin kontrolünüzde merakını gidermesi, yokluğunuzda ağzına atıp hasta olmasından iyidir sanırım.

O sırada kakanın popodan geldiğini, isterse tuvalete yapabileceğini, ellememesi gerektiğini çünkü kakaların ellenmediğini anlatarak tuvalet eğitimine de hazırlık şansını yakalamış olursunuz.

Kimse duvarinda vicik vicik kaka gormek istemez,ve sakin kalmak zordur anliyorum.
Ama yine de kizmamalisiniz.
Allahtan oglum hic duvara surmedi ama,yere yaptigi cok oldu,olsun hic sorun yok deyip temizledik ne yapalim..

Ha bu arada duvara surmediyse de, bir kere parmagindaki kakayi yuzume surmustu 🙈🤣🤣

Slm . Kizim 27 aylik. Bezden cikmadi henuz.

tam da yaz aylarında neden tuvalet eğitimine yönelmediniz

yani geç kalmış diye sormuyorum da hani genelde iki yaş civarı veriyorlar mesajı

hazır yaz daha kolay oluyor diye girişiliyor genelde

bence kızınız her şeyin farkında

tuvaleti önerdiniz mi

evet yaptıktan sonra vıcık vıcık bu şekilde bir deneyim sonrası belki hiç bırakmak istemeyecek ama tuvaleti teklif edin

bu hareketi de o süreçte sönümlenir

Eğlenmeyi Seven bir çocuğunuz var baskılamayın ve hayattan daima zevk alsın. Bu dönemde baskılamak ileride aklınıza gelmeyecek şeyleri tetikler ya da doğurur.. Ona gülümseyip annecim bu buraya sürülmez oldumu falan demek en güzeli. Suçluluk ve bastırılmışlık hissi ilerisi için sorun yaratır

Bu dönemde o kızmanızın bağırmanızın kızınızın karakterinde ne büyük yanlışlara sebep olduğunu bilseniz bağırmazsınız asla. Lütfen internetten de olsa okuyun çocukların gelişim dönemlerini. Kızınızda sorun yok ama böyle yaparak sorunlu olmasına siz neden olacaksınız. Çok matah gibi kızıyorum ama demeyin bari.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back