- 30 Kasım 2016
- 208
- 130
- 37
-
- Konu Sahibi Eyiryah1987
Bence doktora gösterin yaşı küçük cünkü.degerlerne baksnlar yada kendini yalnizmi hssediyo acaba sanirm ana baba çalişiyosunz
Pskolojik olabilr 2yaş saç dökülmesi icin cok erken bi yaş ve 2 yaş anne ve babayla beraber gecirmenin yaşı belkiki içerlemişDoktora mutlaka goturucem randevuyu aldım ama insanın icinr kurt düşüyor. Yalnız hissetme konusunu bende düşünüyorum bir kaç haftadır sürekli beni görüntülü arayıp anne gel diye ağlıyor
İnşallah aminnDemir eksikliği olabilir belki, tahlil yapılıp takviye verirse doktor toparlanır kısa sürede inşallah.
Vİtamin eksikligidir. Bir de saclarini uzatmasaniz daha iyi olur en azindan bu dokulme doneminde biraz kestirin. Tararken dolasmaz,kopmaz cani acimaz hic degilse yazik kuzuya
Çok haklısınız imkanim olsa kesinlikle çalışmam ama yüksek bir kredi taksiti ödüyoruz çalışmaya mecburumvarsa vitamin eksikliği onları takviye edin.
saçını kestirin.
bol.bol.vakit geçirin.
2 yaş tam anneye düşkünlük yaşi.
normalde bu dönem bebekleri anneleri çalışmıyor ise resmen eteğinde gezer bütün gün.
cunki güvenli bağlanma 2 yaş kadar tamamlanır ve artık güvenli ayrılma baslar. bu aşamada çocuklarda anneye veya birincil bakıcı kimse ona aşırı düşkünlük baslar.
öyle elbette.Çok haklısınız imkanim olsa kesinlikle çalışmam ama yüksek bir kredi taksiti ödüyoruz çalışmaya mecburum