Gelmez mahalleyi bilmiyordu bence öldübence siz kedi gelince bir sahiplendirmeyi düşünün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmez mahalleyi bilmiyordu bence öldübence siz kedi gelince bir sahiplendirmeyi düşünün
Taşıma kabının kilitlerini açarak kaçan kedi sokakta da yaşar merak etmeyin. Ya da ayak yapıp durmayın, bakamadığınız kediyi de sahiplenmeyin.Ordan Kaçtı evet
Ne güzel ya sizin kedinizde kacmak istiyormu hep benimki hep kaciyordu simdi yine kacti bulamiyorum kayip belkide öldüBenim göbüşkom erkek 3 yaşında 6.5-7.5 kilo rası gidip geliyor 1 yıldır. Ağır ve iri kemikli bir şahıs kendisi asla şişman değil azıcık sarkmış karnı var ama yalan değil. Gayet koşturan oynayan hoplayıp zıplayan bir kedi Eki Görüntüle 3271155
Siz ne dmek istiyorsunuz o benim canimdi 2 bucuk yildir beraberdik ev kedisiydi sokakta yapamaz ayrica öldüğünü düşünüyorumTaşıma kabının kilitlerini açarak kaçan kedi sokakta da yaşar merak etmeyin. Ya da ayak yapıp durmayın, bakamadığınız kediyi de sahiplenmeyin.
BakamadığınızSiz ne dmek istiyorsunuz o benim canimdi 2 bucuk yildir beraberdik ev kedisiydi sokakta yapamaz ayrica öldüğünü düşünüyorum
Vallaha diyorum bu hayvan hep kacmK istiyordu zaten ve kacti zorla tutuyorduk evde 22 yasindayim cocukmu oluyorumBakamadığınız
Kediyi
Salın
Artık
Diyorum
Taşıma çantasından kaçmak ne demek, nasıl çıkar taşıma çantasından var mı bi açıklamanız? Yine cam çerçeve açık bıraktınız kaçtı hayvan işte, küçücük yaşınızla bi de insanları keklemeye çalışmayın burada. Bi hayvan 1 haftada 2 kere nasıl kaçar yahu?
Evet zihnen çocuksunuz maalesef, sorumluluk alamamak bana göre bi çocukluk belirtisi.Vallaha diyorum bu hayvan hep kacmK istiyordu zaten ve kacti zorla tutuyorduk evde 22 yasindayim cocukmu oluyorum
Evet zihnen çocuksunuz maalesef, sorumluluk alamamak bana göre bi çocukluk belirtisi.
Taşıma çantasından nasıl
Siz ben mutlumuyum sanıyorsunuz o benim herseyimdi canimdi imkanlarimca bakmaya çalıştım belki de buraya kadar inşallah bulurum onu yada kendi gelirEvet zihnen çocuksunuz maalesef, sorumluluk alamamak bana göre bi çocukluk belirtisi.
Taşıma çantasından nasıl kaçtı?
Kardesim vardi yanimda bi bakayim dedi kedide firsat buldu kaçtı dinlenelim dedik biraz acma diyene kadar acti cocukYahu soru soruyorum, TAŞIMA ÇANTASINDAN NASIL KAÇTI
:))Kardesim vardi yanimda bi bakayim dedi kedide firsat buldu kaçtı dinlenelim dedik biraz acma diyene kadar acti cocuk
Suan o kedi kayipErkekse normal, dişiyse acık etine dolgun denebilir.![]()
Çok üzüldüm, inşallah gelir. Daha önce kaçtı mı?Suan o kedi kayip![]()
Daha once kacti ama farkli mahalleye kacmisti arka camdan simdi evin on cephesinde kayboldu o tarafları bilmiyor 2 gündür ortada da yokÇok üzüldüm, inşallah gelir. Daha önce kaçtı mı?
Daha önce kaçıp geri geldiyse bu sefer de geri gelir.(başına bir şey gelmediyse) Kediniz erkekse erkek kediler çiftleşmek için kaçma eylemleri gösterir. Dikkatiniz kapıda olsun arada da sokağa söyle bir göz gezdirin.Daha once kacti ama farkli mahalleye kacmisti arka camdan simdi evin on cephesinde kayboldu o tarafları bilmiyor 2 gündür ortada da yok
veterinere neden gittiniz.Kardesim vardi yanimda bi bakayim dedi kedide firsat buldu kaçtı dinlenelim dedik biraz acma diyene kadar acti cocuk
Evet erkektiDaha önce kaçıp geri geldiyse bu sefer de geri gelir.(başına bir şey gelmediyse) Kediniz erkekse erkek kediler çiftleşmek için kaçma eylemleri gösterir. Dikkatiniz kapıda olsun arada da sokağa söyle bir göz gezdirin.
Pire bulasmisti diger kedilerden ilac Yaptirmaya gitmistikveterinere neden gittiniz.