Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal yaniBenim kedimde 2 yasında 5 kg, kızım biraz zayıf 1 yasına gelince bakalım ne olacak.
Bana göre normal bide bizimki boğazlı yapacak bisey yok. Hangi mamayla besliyorsunuz veya günlük beslenme rutini nasıl o da çok önemli?Normal yani
Üff az önce kocaman bi lastik toka yuttuburaya yorum yazarken. Cıkarır mı ki doğal yollarlaBenim göbüşkom erkek 3 yaşında 6.5-7.5 kilo rası gidip geliyor 1 yıldır. Ağır ve iri kemikli bir şahıs kendisi asla şişman değil azıcık sarkmış karnı var ama yalan değil. Gayet koşturan oynayan hoplayıp zıplayan bir kedi Eki Görüntüle 3271155
Kocamansa bagırsagını tıkayabilir gözlemleyin. Kuru mama vermeyin şimdilik bol sulu gıdalar verin ve malt gastro macun verin bağırsağından kolayca atabilir böylelikle katı gıdalar tıkar. Çıkaramazsa kusmasından anlarsınız. Dışkı takibi yapın. Benim oğlumda aynı böyle sarman 5 metrelik ip yutmuştu bol malt ve gastro macun verince dışkı yoluyla attı.Üff az önce kocaman bi lastik toka yuttuburaya yorum yazarken. Cıkarır mı ki doğal yollarlaveterinere mecbur kalmadan götürmüyorum herkesi parçalıyor ortamda bayıltmadan tırnak bile kestirmiyor
Ay cok tesekkur ederim cevap için malt benim de aklıma geldi hemen bir tabak yaş mama yapayım maltla karısık yesin. İçim rahatladı çıkar deyinceKocamansa bagırsagını tıkayabilir gözlemleyin. Kuru mama vermeyin şimdilik bol sulu gıdalar verin ve malt gastro macun verin bağırsağından kolayca atabilir böylelikle katı gıdalar tıkar. Çıkaramazsa kusmasından anlarsınız. Dışkı takibi yapın. Benim oğlumda aynı böyle sarman 5 metrelik ip yutmuştu bol malt ve gastro macun verince dışkı yoluyla attı.
Kusturmak şimdi strese sokabilir hayvanı yuttuysa sindirmek için bol yaş mama ve malt verin. Felix, whiskas gibi market mamaları vermeyin temiz içerikli acana, nd markaları verin su ile karıştırıp yada evde proteinli mama yapabilirsiniz. Evde yapacaksanız püre şeklinde yapın püre ve ezmeli olması sindirimi kolaylaştırır.Ay cok tesekkur ederim cevap için malt benim de aklıma geldi hemen bir tabak yaş mama yapayım maltla karısık yesin. İçim rahatladı çıkar deyince![]()
Kaybolduğunda çok üzüldük sizinle beraber, Lütfen minnoşa iyi bakın:)Sizin kedileriniz kaç kgEki Görüntüle 3271080
Yine kayıp ya kafayi yiyecm her firsat buldugunda gidiyor bulamadimKaybolduğunda çok üzüldük sizinle beraber, Lütfen minnoşa iyi bakın:)
Nasıl kaçıyor, kapıdanmi, penceredenmiYine kayıp ya kafayi yiyecm her firsat buldugunda gidiyor bulamadim
Ne kapidan ne pencereden veterinere getirmiştim tam bizim mahalleye geldik kacti arabanin altina girdi sonra heralde ordanda kacti bidaha goremedim hep kacmak istiyordu öldü diye düşünüyorum cok üzülüyorumNasıl kaçıyor, kapıdanmi, penceredenmi
bence siz kedi gelince bir sahiplendirmeyi düşününNe kapidan ne pencereden veterinere getirmiştim tam bizim mahalleye geldik kacti arabanin altina girdi sonra heralde ordanda kacti bidaha goremedim hep kacmak istiyordu öldü diye düşünüyorum cok üzülüyorum
Taşıma kabı? Kucağınızda götürmüyorsunuzdur umarım?Ne kapidan ne pencereden veterinere getirmiştim tam bizim mahalleye geldik kacti arabanin altina girdi sonra heralde ordanda kacti bidaha goremedim hep kacmak istiyordu öldü diye düşünüyorum cok üzülüyorum