2 yaşında yeğenim beyin tümörüyle savaşıyor :(

Rabbim tez zamanda sifasini versin yavrucaga,icim aciyor cocuklar söz konusu olunca,elimizi kestigimizde yada bir yerimize ufacik birsey olsa cok aciyor diye agladigimiz zaman bile oluyor ama hicmis tövbe yarabbim bu yavrucaklar el kadar bebeler nasil kalkiyor bu yükün altindan buda Allaha ait birsey tabi.

bizim meleğimiz çok güçlü Rabbimin izniyle atlatacak bu günleri inanıyorum.. teşekkür ederim.. Allah bütün hastalara şifa versin.. gerçekten çok zor durum.. Allah kimseye böyle dert vermesin..

bizim meleğimiz çok güçlü Rabbimin izniyle atlatacak bu günleri inanıyorum.. teşekkür ederim.. Allah bütün hastalara şifa versin.. gerçekten çok zor durum.. Allah kimseye böyle dert vermesin..
inaniyorum cnm.Rabbimden ümit kesilmez.hersey onun emrinde,ne ümitsiz vakalar mucize eseri Rabbimin sayesinde kurtuluyor.bende inaniyorum meleginizin bu yükün altindan kalkacagindan.öpüyorum onun o güzel yanaklarindan.duam meleginize ve onun gibi acil sifa bekleyen herkese...

Kim demiş 'mucize' diye bir şey yok diye... Var işte!!!! Bebişim maşallah çok iyiye gidiyor. Doktoru ''ilerleme yok,tümör geriliyor'' dedi.. Çooookk mutluyuz... Çok çok daha iyi olacağız Allah'ın izniyle...

İnşallah her geçen gün daha da iyiye gider sağlığı meleğinizin

bugün aldığımen güzel haberdi çook şükür,inşallah çok çoook daha iyi olur..bütün bunlar sadece kötü bir anı olarak kalır..Allah tekrar acil şifalar versin.. maşallah maşallah maşallah yeğeninize kocaman

yaslı bir örnek bile tanıdım böyle... ayrıca Allah ona hiç acı falan hissetmiyordur bence. çünkü çocuklar hasta olduğunda bizden çok daha fazla acıya katlanabileceğini duymustum. yası çok küçük her seyi atlatabilir... Umarım ve inanıyorum ki o kazanır bu ameliyatların falan sonucunu... Bir izler kalsa bile Allahım insallah ailesine bağıslar dualarım sizinle...

Çok teşekkür ederim ilginize. İnanın gözümden yaş aktı böyle ilgilenen, hiç tanımadığı birinin iyi haberine sevinen sizler olunca çok duygulanıyorum. Allah razı olsun.

Amin çok sağolun. Çok güçlü bizim meleğimiz. Atlatacak...

canim seni takib ediyordum.merak ediyordum kuzenini.inan cooooooooooookkkkkkkkk mutlu oldum.anlatamam sevincimi.ALLAH onu size ailesine bagislasin.ve dua eden herkesden ALLAH razi olsunnnnnnnnnn

Ne kadar sevindim anlatamam. Sapasağlam olacak inşallah ufaklık

canim seni takib ediyordum.merak ediyordum kuzenini.inan cooooooooooookkkkkkkkk mutlu oldum.anlatamam sevincimi.ALLAH onu size ailesine bagislasin.ve dua eden herkesden ALLAH razi olsunnnnnnnnnn

Allah sizden de, dua eden,merak edip soran herkesden de razı olsun. Çok teşekkür ederim ilginize.

konuyu okurken gözyaşlarımı tutamadım.. Ama en son yazdıklarını okuyunca a sevinçten ağladım..
çoooook mutlu oldum Rabbim şu mübarek Günde kimseyi evladıyla, hastalıkla sınamasın..Allah şifalar versin
anneciğine babacığına bağışlasın inşallaaah .........

canım benim, çok geçmiş olsun. benim 20 aylık bir kızım var ve o aklıma geldi, allah amcana ve yengene ve sevenlerine akrabalarına binlerce kez sabır versin. kızım olmadan önce başka çocukları pek sevemezdim ama allah içime evlat sevgisini verdikten sonra her çocuğu seviyorum artık, onlar da bir ana evladı. hele 2 yaşındaki bir çocuk, süt kuzusu daha allah derdinize tez zamanda derman versin inşallah, o küçücük bedene dayanma gücü versin, annesine de yardım etsin rabbim inşallah. üzülmeyin bol bol dua edin, rabbim ne mucizeler veriyor bizlere, insallah sizin mucizeniz de o olur...

son yazılanları yeni okudum:) dediğim gibi mucizeniz o olacak. rabbim ne kadar büyük, dua edelim onun için...

arkadaşlar msj sayım yeterli değil konu açamıyorum Allah aşkına bu msj okuyan kim varsa iki buçuk yasında yiyenim var (asya) beyin tümörü ve ameliyat oldu 6 gündür komada çok zor durumdayız bu msj kim okuyorsa ne olu bir kez asyam için neolur dua edin suan duaya çok ihtiyacımız var((

Kurban olduğum rabbim o masuma en kısa zamanda acil şifa versin. Allah ona çoook güzel günler görmeyi sağlıklı uzun bir ömür yaşamayı nasip etsin. Allahım o kuzuyu anasına babasına bağışlasın. Annesine babasına onun acısını göstermesin. Yüce rabbim o kadar büyüksünki bu minicik asya bebeğede yar ve yardımcı ol. Amin...

amin inşallah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…