• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşında yeğenim beyin tümörüyle savaşıyor :(

allah acil şifalar versin bu güzel günde rabbim hepimizin duasını kabul etsin anşallah bir an önce iyileşir canım..

Çok üzüldüm rabbim acil sifasini versin ins.. o küçücük bedeniyle nelerle savaşıyor. Ins o savasida yenecek hayirlisiyla..

Günaydın.. Dün tekrar kan vermek için hastaneye gittiler. Sonrasında yengemi aradım. Doktor ''fatih çok güçlü,çok umutluyuz, zamanla bi adım daha iyi oluyo'' demiş..Çok mutlu oldum. Küçücük bedeni bu savaşta galip gelmek için uğraşıyor.. Ve kuzucum yenecek bu savaşı..

Günaydın.. Dün tekrar kan vermek için hastaneye gittiler. Sonrasında yengemi aradım. Doktor ''fatih çok güçlü,çok umutluyuz, zamanla bi adım daha iyi oluyo'' demiş..Çok mutlu oldum. Küçücük bedeni bu savaşta galip gelmek için uğraşıyor.. Ve kuzucum yenecek bu savaşı..

Allah acil sifalar versin cok uzuldum icim yaniyor suan.iyi haberine cokk sevindim insallah dahada iyi olacak guzel yavrum

Canım çok acıyo ya.. Amcamın oğlu daha 2 yaşında beyninde tümör çıktı. Hemde en tehlikeli bölgesinde. Ameliyat ettiler,beyninden mideye uzanan bi şant taktılar.. Ömür boyu onunla yaşayacak.. Tabi ne kadar yaşarsa.. Ve tümörün kötü huylu olduğunu öğrendik yıkıldık!! Doktorları çok iyi umutluyuz.. Ama 2 yaşında ya tam 5 kere ameliyat oldu. 2 kere beyninden,2 kere mideden,1 kere de bağırsaklarından :s Allah'ım çok dayanılmaz bi acı ya.. Küçücük çocuk nelerle boğuşuyo.. Kız gibi uzun saçları vardı.. Hep döküldü.. Yürüyordu.. Artık yürüyemiyor.. Konuşamıyor.. Gözleri kaydı,ağzı yamuldu.. Yazarken bile ellerim titriyo.. Ona odaklandığımda ondan başka birşey düşünemiyorum. Kendimi başka birşeye veremiyorum.Hep ağlıyorum.Çok zor ya! Allah kimseye böyle bi acı vermesin. Doktorlar umudunuzu yitirmeyin diyorlar. Ama ilk öğrendiğimizde ölecek diyorlardı. Bu kadar kesin konuşuyorlardı. Çok şükür dualarla 4 ayı atlattık. Kemo terapi görüyor şuan. Çok sinirli.. Yanına kimseyi yaklaştırmıyor. Annesi perişan, babası zaten yaşayan ölü gibi.. Çok kötüyüm ya. Bi nebze rahatlattı yazmak.. Ama asıl merak ettiğim şu aranızda tanıdığı vs tümör kötü çıkıpta yaşayan var mı?

Söz konusu çocuklar olunca ipler kopuyor bende...
Allah yardımcınız olsun sabır versin sizlere
küçüğüme de en önce sağlık,sabır,dayanma gücü versin inşallah
Allah'ın izniyle atlatır bu sinsi hastalığı hayatının geri kalanını mutlu sağlıklı geçirir inşallah
dualarımız sizinle...

çok üzüldüm canım,rabbim acil şifalar versin inşallah şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine:43::43::43:

Söz konusu çocuklar olunca ipler kopuyor bende...
Allah yardımcınız olsun sabır versin sizlere
küçüğüme de en önce sağlık,sabır,dayanma gücü versin inşallah
Allah'ın izniyle atlatır bu sinsi hastalığı hayatının geri kalanını mutlu sağlıklı geçirir inşallah
dualarımız sizinle...

bebeğimiz çok güçlü ablası.. İnşallah atlatacak bu günleri.. Teşekkür ederim

Allah büyüktür, yardımcınız olsun inşallah
Acil şifalar dilerim, sizlere de sabır umut ve güç diliyorum.
iyi haberlerini alırız inşallah

arkadaşlar meraba. Fatihi hafta sonu değişiklik olsun diye bize getirdiler. Maşallah supanallah çok iyiydi. Kendine güveni gelmiş. elinden tutup yürümek istiyor artık. Önceden elinden tutup yürütmeye çalıştığımızda ağlıyor hemen oturuyordu. şimdi kendisi istiyo elimiz tutup yürümek istiyo yavrum benim ya. iyi olacak bebeğim yaaa

inanın ağladım allah yardımcınız olsun rabbim şafi isminin hürmetine kısa zamanda şifasını versin....

ooo sende ki de dert mi ben kendi yeğenimi anlatayım doğduğunda omurkemiğinde açıklık vardı ilk 24 saatte ameliyat edilmesi gerekiyordu ve de riskliydi olsun dedik edildi ve açıklık kapatıldı bu defa beyin su topladı ona da şant takıldı ve de şant mideye baskı yaptı fıtık oluşturdu fıtıktan ameliyat oldu... neyse her şey yolunda derken sol gözde kayma meydana geldi şanttan dolayı....neyse gözünü büyüyünce hallederiz denildi bu defada sol ayak içe dönmeye başladı 1 ay alçıda kaldı ayakları ve sonra ortopedik ayakkabı verildi hani şu ortasında demiri olan.... neyse ortopedik ayakkabı kullanma zamanı da bitti fizik tedaviye başladı bu defa daha ayaklar düzelmeden kemikte sarkma varmış bebeğin gelişimini engelliyormuş ve de yine ameliyat olacak ve bakalım daha neler olacak:26: ve daha 1 yaşında çok ufak bedeni kaldırmıyor bu kadar ameliyatı, tedaviyi ama buna da şükür

ooo sende ki de dert mi ben kendi yeğenimi anlatayım doğduğunda omurkemiğinde açıklık vardı ilk 24 saatte ameliyat edilmesi gerekiyordu ve de riskliydi olsun dedik edildi ve açıklık kapatıldı bu defa beyin su topladı ona da şant takıldı ve de şant mideye baskı yaptı fıtık oluşturdu fıtıktan ameliyat oldu... neyse her şey yolunda derken sol gözde kayma meydana geldi şanttan dolayı....neyse gözünü büyüyünce hallederiz denildi bu defada sol ayak içe dönmeye başladı 1 ay alçıda kaldı ayakları ve sonra ortopedik ayakkabı verildi hani şu ortasında demiri olan.... neyse ortopedik ayakkabı kullanma zamanı da bitti fizik tedaviye başladı bu defa daha ayaklar düzelmeden kemikte sarkma varmış bebeğin gelişimini engelliyormuş ve de yine ameliyat olacak ve bakalım daha neler olacak:26: ve daha 1 yaşında çok ufak bedeni kaldırmıyor bu kadar ameliyatı, tedaviyi ama buna da şükür
Allah sizin yeğeninize de şifa versin inşallah. geçmiş olsun. küçük bedenlerinde bu kadar sorunu çekmek eminim çok zor oluyordur ama derdini veren rabbim dermanınına veriri sizlere de rabbim bu süreçte sabırlar versin.Allah yardımcınız olsun inşallah

Geçmiş olsun,allah yardımcınız olsun,acil şifalar versin ama sende ki de dert mi diyerek yaklaşmanız affedersiniz ama çok ayıp biri sizin yeğeniniz biri diğer arkadaşımızın kuzeni ikisi de bebek henüz,herkesin derdi kendine göre büyük kendi derdinizi herkesten üstün görmeyin lütfen dünyada daha ne dertler var...

geçmiş olsun size de Allah bütün hastalarımıza şifa versin

Back