Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin meleğinize.Dayımın kızı ameliyat oldu beyin tümöründen 2 kere.Biri okmeydanı diğeri edirne tıp fakültesinde.Mucize gözüyle bakılıyordu şimdi bir sorunu yok ilaçlara devam ediyor kalan tümörlerin büyümemesi ve nüksetmemesi için.Allahım yardım etsin ona.Minik bedenine güç kudret versin.Yaşayacak çok şeyi var onun daha.![]()
Çok geçmiş olsun sizede. Tümör kötü huylu muydu? Fatih 2 yaşında olduğu için şuan kemoterapi görüyor. 3 yaşına gelince ışın tedavisi uygulayacaklar.
..............................Offf cok buyuk bir aci sizi anlayabiliyorum benim ablam da tumorla mucadele etti ve ailede yasanan yikimlari cok iyi bilirim kemoterapiyi de sac dokulmeleri de her seyi de .. Allah siZe sabir versinAh yavrucagin minigim benim bunlarin hicbirini hatirlamayacak hepsini unutacak insallah Allah bol bol sabir versin size ve ozellikle yavrunun ana ve babasina
Teşekkür ederim arkadaşlar desteklerinizden dolayı. Ailecek hiç bir kötü duygu içine girmedik. Hep ''iyi olacak'' dedik.. Ve inanıyoruz iyi olacak..
Akrabalariniza cok destek olun amcana da yengene de ayri ayri destek olun onlar uzuntuden size kotu davranabilir sinirli gergin olabilirler siz hep alttan alin onlarin yaptiklarina alinmayin siz hep destek olun dikkatli olun onlari uzmekten cekinin dost kara gunde belli olur iste bu gunlerde insanliginizi gosterebilirsiniz
bizde ayrı gayrı yok ki. onların çocuğu değil sadece bizim de çocuğumuz. her zaman yanlarındayız. amcam benim babam gibi. benim babam da kuzenlerimin babası gibi. hiç ayrım yapmadık amca, baba diye. birlikte büyüdük. derdimiz de bir, mutluluğumuzda. elimizden geldiğince destek oluyoruz. yengemle 1 aydan fazla hastanede kaldım. çünkü bizim de yavrumuz. o iyi olsun herşey feda olsun ona
Ne guzel masallahbizi gelismelerden haberdar edersin