• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşında yeğenim beyin tümörüyle savaşıyor :(

minegg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
436
1
0
33
İstanbul
Canım çok acıyo ya.. Amcamın oğlu daha 2 yaşında beyninde tümör çıktı. Hemde en tehlikeli bölgesinde. Ameliyat ettiler,beyninden mideye uzanan bi şant taktılar.. Ömür boyu onunla yaşayacak.. Tabi ne kadar yaşarsa.. Ve tümörün kötü huylu olduğunu öğrendik yıkıldık!! Doktorları çok iyi umutluyuz.. Ama 2 yaşında ya tam 5 kere ameliyat oldu. 2 kere beyninden,2 kere mideden,1 kere de bağırsaklarından :s Allah'ım çok dayanılmaz bi acı ya.. Küçücük çocuk nelerle boğuşuyo.. Kız gibi uzun saçları vardı.. Hep döküldü.. Yürüyordu.. Artık yürüyemiyor.. Konuşamıyor.. Gözleri kaydı,ağzı yamuldu.. Yazarken bile ellerim titriyo.. Ona odaklandığımda ondan başka birşey düşünemiyorum. Kendimi başka birşeye veremiyorum.Hep ağlıyorum.Çok zor ya! Allah kimseye böyle bi acı vermesin. Doktorlar umudunuzu yitirmeyin diyorlar. Ama ilk öğrendiğimizde ölecek diyorlardı. Bu kadar kesin konuşuyorlardı. Çok şükür dualarla 4 ayı atlattık. Kemo terapi görüyor şuan. Çok sinirli.. Yanına kimseyi yaklaştırmıyor. Annesi perişan, babası zaten yaşayan ölü gibi.. Çok kötüyüm ya. Bi nebze rahatlattı yazmak.. Ama asıl merak ettiğim şu aranızda tanıdığı vs tümör kötü çıkıpta yaşayan var mı?

ALLAH şifasını versin işallah daha bu yasta neler yasamıs yavrucak iaşşalh saglıgına kavussun . bu ötühuylu tümör alayan cinsimi sadece onu sormak istiyorum damarla kanla yayılıyor baska yerlere sıcrıyormu peki ?

Çok geçmiş olsun
Allah şifalar versin,birbirine çok bağlı bi ailesiniz sanırım
Ölcek demişlerdi diyosunuz 2 yaşına gelmiş,ne olacağını asla bilemeyiz

ALLAH şifasını versin işallah daha bu yasta neler yasamıs yavrucak iaşşalh saglıgına kavussun . bu ötühuylu tümör alayan cinsimi sadece onu sormak istiyorum damarla kanla yayılıyor baska yerlere sıcrıyormu peki ?

Amin.Evet.. kötü huylu olduğu için vücudunun başka yerlerine sıçrama olasılığı çok yüksek.. Ve genelde de ölümle sonuçlanıyormuş..

Çok geçmiş olsun
Allah şifalar versin,birbirine çok bağlı bi ailesiniz sanırım
Ölcek demişlerdi diyosunuz 2 yaşına gelmiş,ne olacağını asla bilemeyiz

Evet birbirimize çok bağlıyız. Hep birlikte büyüdük kuzenlerimle. Ve 2 amcam var babamdan hiç ayrılmazlar. En büyükleri babam. Ve iş ortakları aynı zamanda 3üde. Tümör 1 yaşında fln çıkmış. Ama biz 4 ay önce anladık. Tümör hala beyinde duruyor. Kötü yerde olduğu için alamıyorlar :(

Allahım yeğeninizinde anne babasınında yardımcısı olsun, çok zor bir durum...allah şifa versin inşallah....

allah yardimciniz olsun kolay degil :((

Neden isin tedavisi görmedi ? Kemo icin verilen ilaclar tekrar kanser yapiyor. Bulundunuz yer neresi merak ettim. Eger kemo ise yaramazsa bulundugunuz yerden baska bir hastaneye gitmek istermisiniz. Sadece kanserli cocuklar icin arastirma hastaneleride var.

Amin.Evet.. kötü huylu olduğu için vücudunun başka yerlerine sıçrama olasılığı çok yüksek.. Ve genelde de ölümle sonuçlanıyormuş..

bol bol dua edin yapacak bişey yok bu esnada tedaviside devam eder işallah atlatır yavrucak allahtan ümit kesilmez .üzüldüm bu yasta ................. yani ne denir ki :(

allah yardimciniz olsun kolay degil :((

Neden isin tedavisi görmedi ? Kemo icin verilen ilaclar tekrar kanser yapiyor. Bulundunuz yer neresi merak ettim. Eger kemo ise yaramazsa bulundugunuz yerden baska bir hastaneye gitmek istermisiniz. Sadece kanserli cocuklar icin arastirma hastaneleride var.

2 yaşında olduğu için ışın tedavisi uygulayamıyorlar. İstanbul'da yaşıyoruz. Göztepe eğitim ve araştırma hastanesinde tedavi görüyor. Hastanedeki beyin doktorları alanında çok iyi doktorlar araştırdık. Ayrıca tedavisi burada devam ettiği için,ameliyatı da burada olduğu için başka yerdeki doktorlar bakmak istemiyorlar. Tedavi neredeyse orada devam ettirin diyorlar. Önereceğiniz bir yer varsa eğer söylerseniz sevinirim. En azından sonuçlarını gösteririz.

allah şifa versin rabbim anasına babasına bağışlasın henüz iki yaşında olması insanı mahvediyor hakikaten onun yaşıtları koşup oynarken o adını bile telaffuz edemedeiği bir hastalıkla mücadele ediyor inanıyorumki allah sınıyor sizi dua en büyük ilaçtır bunu çok iyi bilirim allah yardımcınız olsun tez zamanda sağlığına kavuşsun meleğiniz :43:

Hayırlısıyla en yakın zamanda Rabbim şifa versin ....

Şimdi yengemi aradım. Fatih telefonu almış elinden. Ben ''meleğim,bebeğim vs'' dedikçe inliyo.. Anlıyo kendisine söylediğimi. Okadar akıllı ki bi bilseniz. Ama Allah'a şükür kendini biraz toparlamaya başladı son günlerde. Emekliyo artık yavaş yavaş. İnş düzelecek meleğimiz eski sağlığına kavuşacak. Buna inanmak istiyorum hep.. Gerçekten çok kötü oluyorum ya.

inanın cok uzuldum ,2 yasın da mınnacık bebegın yasadıgı hastalık gercekten cok uzucu

Rabbim,anne babasına sabır ,o kucucuk yavruya da acil şifalar versın .

Allah yar ve yardımcınız olsun (amin)

Canım çok üzüldüm çok :( Allahım şifa versin Fatih bebeğe,kuzum benim minicik bedeniyle nelere dayanıyor.
Allahım ona güç,kuvvet versin,sizlere de sabır.umarım mutlu haberlerini alırsınız.

Bu ana kadar hep dualarla geldik. Kur'an okuyoruz devamlı. Yani elimizden geldiğince herşeyi yapmaya çalışıyoruz. Sizde dua edin nolur adını söyleyerek. Çünkü dua sahibinin adı söylenmesi gerekiyormuş dua ederken. Adı Fatih Sinan TARIM

:43: :43: Allah acil sifalar,saglik,sihhat,huzur versin.Ailesine ve sizlerede güc,kuvvet versin..

Back