- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi canim_annem
benim kızım 22 aylık bikere denedim hiç istemedi bende zorlamadım
dr a sordum 2,5 yas ideal dedi
dr a sordum 2,5 yas ideal dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm al oturttur söylüyorsa ama korkar oturmak istemezse zorlama.kızlar oğlum 13 aylık..1 aydır kakasını söylüyor..alıştımaya çalışsam çocuk anlar mı acaba..boşver daha erken diyorum ama her seferinde (günde 5-6 kez kaka yapıyor) gözümün içine bakıp kaka kaka diyor ve ıkınmaya başlıyor..devamında bişey olmadığını görünce zamanla söylemekten vazgeçer mi?lazımlık mı alsam?
benim kızımda söylüyo kaka diyo ama oturmak istemiyo klozete bende zorlamıyorum acaba lazımlık mı alsam diye düşünüyorum benim kızmda 22 aylıkhavaların sıınmasoıjnı bekliyorum bende evim soguk gecen aldım klozet aparatı çocuklar için ama oturuyor ama çiş yapmadı ilk gün sürekli oturmka istedi bir bag la çıkar gınna geldi biraz ıısınsın havalalr birde kakasını söylüyor ama gitmmem tuvalete diyor off zor olcak sanıırım buarar 2bucuk yasındaa
bende bikaç ay daha beklemeye karar verdim. Beziyle gayet rahat ve mutlu. Lazımlıga yapmıyo kalkınca altına yapıyo. Gece terleyince uzerini degistirirken bıle kıyamet koparıyo gece tuvalete kaldırmayı hayal bile edemiyorum. Of ya ne kadar zor. Ama yazın annemlere gidip orda alıstırmayı dusunuyorum. Koyde oturuyolar. Belki daha kolay olur. Hem daha konusmuyor anlatamaz diye korkuyorum
2 yaş biraz erken olabilir .....yazı bekleyin hiç stres olmaz hem kızınız için hemde sizin için.....havalar sıcak olunca zaten rahatsız olup kendisi söyleyecektir.....
biz toruncuğumda öyle yaptık... çok kolay halloldu.....2.5 yaş ideal oluyor....![]()
benim kızım da mayısın sonunda 2 yaşını doldurcak ben yavaş yavaş başladım eğitime şöyleki ben çalışıyorum akşam çorba içiriyorum eve gelince ve hemen ardından wc ye (kapak almıştım küçülten ismi ne bilmiyorum ) oturtuyorum bekliyoruz biraz kakası gelirse yapıyo çişi varsa da yapıyo oynuyoruz wc de işte deterjanları falan gösteriyorum vs.normal yapıyo ama kendisi gelipte söylemiyo kaka veya çişini ben oturtursam yapıyo .öyle 15 dk bir de götüremiyorum yazı bekliyorum bende şmdiden az da olsa alıştırıyorum kendi çapımda.yabancılık çekmesin wc nin ne olduğunu ne işe yaradığınıu bilsin.
merhaba kızım 26 aylık ve bizde başladık tuvalet eğitimine ilk gün 15 dak. bir lazimlığına oturttum ama tabiki genelde altımıza yaptık 2.gün biraz daha başarılıydık ama sonuç yine pek değişmedi bugün 1 hafta oldu genelde lazımlığına yapıyor ama kızım daha çişini söylemiyor ben tutuyorum kakasınıda bezine yapıyor zorlamıyorum herşey sırayla gece de bezliyorum ama 12 de 2,30da ve 5 de kalıp çişe tutuyorum biraz sabır edeceğiz ama onlarda bizde başaracağız