• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yasinda bebek hastane icin izin belgesi nasil alinir.

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.484
903
123
35
merhaba 2 yasinda bebegim var yarin hastaneye mutlaka gitmesi gerekiyor randevu aldim hastane 1 km uzaklikta evime ama polis ceza yazar diye endiseliyim cocugumun e devlet sifresi yok nasil alacagim izin belgesini bilginiz varmi

Millet fütursuzca geziyor.Kaldi ki sizin ki sağlık durumu.Korkmayin bir şey olmaz.Gecmiş olsun .
valla bizim burayi bir gorseniz sitenin icin cocuk kayniyor yaslilar cardakta oturuyor . parklar deseniz ayri facia . cocugumn daha akli ermiyor maskeyi cikarip atiyor onunne yapacagim kara kara onu dusunuyorum

merhaba 2 yasinda bebegim var yarin hastaneye mutlaka gitmesi gerekiyor randevu aldim hastane 1 km uzaklikta evime ama polis ceza yazar diye endiseliyim cocugumun e devlet sifresi yok nasil alacagim izin belgesini bilginiz varmi
merhaba, 15 yaşını doldurmadan e devlet şifresi alınmaz zaten.ailesiyle gidebilir şu an çocuklar o yasak kalktı ama ola ki yeniden yasak vs olursa yapmanız gereken karakolu aramak ve haber vermek.he randevuyu yolda sizi durduran polise gösterseniz de olur ama tutup da ille karakolu arıycaktın diyen de sizi bulmasın şimdi :D

merhaba, 15 yaşını doldurmadan e devlet şifresi alınmaz zaten.ailesiyle gidebilir şu an çocuklar o yasak kalktı ama ola ki yeniden yasak vs olursa yapmanız gereken karakolu aramak ve haber vermek.he randevuyu yolda sizi durduran polise gösterseniz de olur ama tutup da ille karakolu arıycaktın diyen de sizi bulmasın şimdi :KK70:
bulur vallahi 😁 .

Yakın zamanda tecrübem oldu .
İşimizi garantiye almak için 112 yi arayıp durumu belirtince ;çocuğunuzu tcsini istiyorlar ve sizin cep telefonunuza izin mesajı gönderiyorlar .yolda polis çevirirse onu gösteriyorsunuz
simdi aradim goturebilirsiniz yasak degil dediler

simdi aradim goturebilirsiniz yasak degil dediler
Ben aradığımda haftasonu yasagı vardı ;cep telefonumuza mesaj gönderdiler ,yolda polis çevirdi 3 kere mesajla geçtik .Şimdi birlikte seyahat izni var diye demek uygulamayı kaldırdılar .En azından içiniz rahat seyahat edersiniz
Geçmiş olsun

112 yi arayip alabiliyorsunuz ben kizima o sekilde izin almistim msj geldi telefonuma yolda cevirdiklerinde gostermistik sorun cikmamisti

Niye ceza yazsn

Back
X