Ayni benim oglumu anlattinbenim oglumda 25 aylik bu zamana kadar cok uysaldi herseyi anlatarak halledebilrdik.bir haftadir beni hic dinlemio.evin icinde bi otarafa bi bu tarafa kosuyo.alt komsumdada ufak bebek var oglum yapma kosma yok illa kosacak ben oyle diyince dozunu artirio.sozumu hic dinlemez oldu.enerjiyimi atamiyo acaba diorum.havalar serinledi yazin hep disari cikioduk ama artik oda mumkun degil.oyuzdendir die dusunuorum.ama bende cikmazlardayim :) ben sinirlendigimde o ne yapiosa kendine zarar verecek bisi disinda geciyorum tek basima baska bi odaya sakin sakin gececek bu gunler die kensimi avutuyorum :)
Allah cümlemize sabır versin inşallah anneanne babaanne ve dedeler evde o çocukla bizim uğraştığımızı unutuyorlar maalesefgeçen hafta babanne ziyareti yaptık, ondan sonra sapıttı iyice.
bu hafta da anane ziyareti yapacağız,
anane babanne dede bizi hiç iplemeyip acaip şımarttıkları için her dönüşte bir haftamız bu şekilde geçiyor.
artık sonrasında kafayı yemezsem iyidir.
Geçicek diyebilirim sadece.
Bizimkinin de var böyle abuk subuk huyları.
Gece uyanmaları yok, benimki de 27 aylık oldu.
her altını aldığımda "atttaaa" diye bağırmaya başlıyor, gezmeye gitme dertleri.
her üstünü değiştirdiğimde "banyoooo" diye bağırmaya başlıyor.
Geceleri uyanmıyor Allah'tan, fakat haftasonları ve bizim evde olduğumuz zamanlarda canımıza okuyor resmen.
ne durdan, ne yapmadan, ne de gel oyun oynayalımdan anlıyor.
Kafasına göre takılıyor, durduk yere huysuzlanıp ağlıyor, durup dururken yapıyor bunları.
Benim de sinirlerimin boşaldığı ve bağırdığım anlar oluyor ama gem vuruyorum kendime.
Tam bağıracakken gülümsemeyi deniyorum.
Oturup o ağlarken ağlamışlığım var, o kadar yani...
Tüm 2 yaş sendromu atlatan anneler, geçicek diyor.
Bende hayırlısı ile geçmesini bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?