• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaş sendromu

rvzdnmz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
39
1
6
22
İyi geceler anneler şuan bunları yazarken oğlumla sabaha kadar uyumadık maalesef gündüzleride sürekli ağlıyo hiç durmadan bişeyler fırlatıyo kapıları vuruyo saatlerce ağlıyo… insanlarda yanlış anlıyolar cocugumla ilgilenmedıgmı dusunuyolar ama halbuki dışarı çıkartıyorm gezıyoruz eğlenıyoruz oyunlar oynuyoruz bunları hep tek başıma yapıyorum çok yorgunum artık. Kendimi sadece bir görev makineesi olarak görüyorum ne makyaj ne adam akıllı bakım bile yapamıyorum tuvalete bile gitsem arkamdan koşup kapıyı yumrukluyo ve ben kendi evimde değil aile evinde kalıyorum bu sendrom nezaman bitiyo bilgisi olan varmı ?

Arttigi ve azaldigi donem gun ve haftalar oluyor. Bitiyor demek yalan olur. Ben bolca sarildigimiz gunler daha az bunaliyorum. Sarilmak bana da iyi geliyor. Yiyecegini sehpaya birakiyorum, gidiyor geliyor yiyor, yemezse yemiyor. Kuveti doldurunca uzun sure kuvette kalabiliyoruz 2 saat kadar. Bir de benimki dis cikartiyor belli yazik cok agrisi var, kulagina kan oturmus, tetagil verdim gecen gun rahatladi.

Biz de bir gun iyiyiz bir gun tirlarmis. Boyle buyuyor yani cocuklar.

Ben de sarılarak çözüyorum emzirmeyi keserken emzirmenin yerini sarılma aldı ememyi her istediğinde sarilabiliriz istersen dedim o bağ devam etsin diye şimdi de sinirlenince ağlayınca sarilabiliriz diyorum biraz ağlasa da sakinlesip oyuna dönüyor, bizde sıkıntı her şeye hayır diyor cisin var mı oğlum "var ama gitmem" sonra iyice sıkışınca koşuyor, su ister misin "isterim ama içmem" bırakınca alıp içiyor falan böyle, 25aylik bizde de herkeste farklı işliyor, kolay gelsin size Allah sabır güç versin, onları bize bagislasin❣️

İyi geceler anneler şuan bunları yazarken oğlumla sabaha kadar uyumadık maalesef gündüzleride sürekli ağlıyo hiç durmadan bişeyler fırlatıyo kapıları vuruyo saatlerce ağlıyo… insanlarda yanlış anlıyolar cocugumla ilgilenmedıgmı dusunuyolar ama halbuki dışarı çıkartıyorm gezıyoruz eğlenıyoruz oyunlar oynuyoruz bunları hep tek başıma yapıyorum çok yorgunum artık. Kendimi sadece bir görev makineesi olarak görüyorum ne makyaj ne adam akıllı bakım bile yapamıyorum tuvalete bile gitsem arkamdan koşup kapıyı yumrukluyo ve ben kendi evimde değil aile evinde kalıyorum bu sendrom nezaman bitiyo bilgisi olan varmı ?
Canım vallahi benim kızımda öyleydi ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Yani 3 yaşından sonra yavaş yavaş geçiyor. Yanlız oğlun öyle şeyler yaptığında yapma etme deme. Sen söyledikçe o daha çok yapıyor daha çok dikkat çekmek istiyor. Bırak kendi sakinleşin sakinleştirmeye çalışma. İnşallah düzelir.

Ben de sarılarak çözüyorum emzirmeyi keserken emzirmenin yerini sarılma aldı ememyi her istediğinde sarilabiliriz istersen dedim o bağ devam etsin diye şimdi de sinirlenince ağlayınca sarilabiliriz diyorum biraz ağlasa da sakinlesip oyuna dönüyor, bizde sıkıntı her şeye hayır diyor cisin var mı oğlum "var ama gitmem" sonra iyice sıkışınca koşuyor, su ister misin "isterim ama içmem" bırakınca alıp içiyor falan böyle, 25aylik bizde de herkeste farklı işliyor, kolay gelsin size Allah sabır güç versin, onları bize bagislasin❣️
Isterim ama icmem boyutunda konusuyor mu 🤯🧿

Belki de kendinize hiç zaman ayırmadig8niz için böyle oluyor . Çünkü mutlu anne mutlu çocuk demek .
Kesinlikle kendinize vakit ayırmanız lazım buna katılıyorum konu sahibi. Ama bil ki ayırabilenimiz çok az. Ancak yardım eden biri olacak da anne dışarı çıkacak. Ama ilk çocugumda yardım eden vardı ondan biliyorum o zaman da kalbinin bir köşesi yine çocuğumla kalıyor, yine kendimi tam, rahatlamış hissetmiyordum.

Şimdi valla çok yorgunum, musluğu bile açık unutuyorum, dışarı çıkınca da çocukşarım oldugunu unutuyorum :))

Back