• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları 2 yaş sendromu ne zaman geçecek bilen var mı??

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Uff ya başlıkları okudukca kendime geldim 1 aydır giderek artan dozda bizimki resmen burnumdan getiriyor bağırıp kızınca bu sefer yakınlarım beni eleştiriyor çıldırmak üzereyim. benimki daha 20 aylık bu ne? yaramazlıkmı desem, 2 yaş sendromumu desem valla ufaklığı bilmem ama ben kesinlikle psikoloğa gitmeyi düşünüyorum...Kuzum diyorum ama bizimki kurt oldu resmen heryanımı parçalıyor

Son düzenleme:
bence de kesinlikle size vurmasına izin vermeyin uygun gördüğünüz bir tepkiyle ona kızın. çocuklar serbestlikten hoşlandıkları kadar düzen ve disiplinden de hoşlanırlar. tutarlı davranışlar gösterin bu hatasını tolere etmeyin. ona kimin patron olduğunu bence gösterin gururunu kırmadan tabii.

Back