2 yaş sendromu mu ne boyle

Ayza23

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
18
5
28
Selam herkese 25 aylık oğlum var 4 5 gündür asla uyumak istemiyor ayağımda sallayarak uyuyordu asla izin vermiyor kendi haline bırakıyorum gine uyumuyor öğle uykusu yapmasa bile gece ışıkları kapattıgımda başlıyor ağlamaya kıyametler koparıyor sakın kalmaya çalışıyorum fakat hiç bir şekilde müsade etmiyor varmı başına gelen böyle bı durum lütfen geçici bı durum deyin kafayı yemek üzereyim ayriyetten 2 ay önce abi oldu ilgilenmem gereken bir bebeğim daha var ogle uykusunuda bırakmak için erken olduğunu düşünüyorum geç uyuyunca geç kalkıyor bu sefer ögle uykusuda yaptıramıyorum buna rağmen gece uyumaya direniyor
Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin

benim bebeklerimde uykusuzlar hic bi zaman gece 9 yatan sabah oyanam bebek gormedim suanda bebegim yeni uyudu 1 yasinda hep erken uyur bir saat sonra uyaniyo bide gece yari ancs uyuyo

2 yaş sendromu da olabilir ama daha çok kardeşi olduğu için böyle davranıyor olabilir sonuçta ilgi bölündü daha çok ilgilenen minik bi bebek var belki kıskançlık belki sizin daha çok ilginizi dikkatinizi çekmek için yapıyor olabilir

benim bebeklerimde uykusuzlar hic bi zaman gece 9 yatan sabah oyanam bebek gormedim suanda bebegim yeni uyudu 1 yasinda hep erken uyur bir saat sonra uyaniyo bide gece yari ancs uyuyo
Gerçekten şu uyku düzeninde zorlandığım kadar başka konuda zorlanmadım bide hamile olduğumu öğrendim plansız bı gebelikti şu an bebeğimde çok küçük çok zorlanıyorum o yuzden

İlk zamanların aksine şu an daha tepki veriyor ama bebeğim 2 aylık oldu şu an daha beni zorluyor inatlasıyot

Benim 21 aylık kızım var. Kendini sürekli yere atıyor, herşeye inat yapıyor. Ama bizim uyku konusunda problemimiz yok. Babasıyla beraber uyuyor. Öğlende uyuyor 1.5-2 saat Benimde 8 aylık küçük çocuğum olduğu için büyük olanla çok ilgilenemiyorum. Küçük doğduğundan beri büyüğüm babasıyla takılıyor.

Gerçekten şu uyku düzeninde zorlandığım kadar başka konuda zorlanmadım bide hamile olduğumu öğrendim plansız bı gebelikti şu an bebeğimde çok küçük çok zorlanıyorum o yuzden
bende hep oyle oldum birini emizirirken digerine hamile oldum bi bakdim uc bebem var uyukularida yok uykusuzlukdan artik uyudugum zaman basim agriyo

22 aylık henüz sürekli mizmizlik vara yoka herşeye ağlama krizleri, anne baba ve herekese sürekli vurma isteği, hırçınlık uykusu olsa bile saatlerce uğraştıktan sonra uyumasi 2 yaş sendromu bu ise ben bittim gün içinde sakin kalmaya çalışıyorum ama bende insanım özellikle gece uykuya direndiginde artık pilin bitmiş oluyor ve sesler yükseliyor malesef.

Ben de aynıyım her günüm ağlayarak geçiyor kızım 2 yaşında oğlum 3 aylık kızım ilgi bekliyor ama oğlum kolik bebek günün tam 20 saati kucağımda geçiyor hiç bir şekilde uyutmayı başaramıyorum beşiğe koltuğa bırakamıyorum hep Huzursuz ağlıyor duş masaj müzik hareket bereket hepsi hikaye ne yapsam olmuyor ve kızıma okadar üzülüyorum ki eşim ilgileniyor onunla tamamen çokta güzel ilgileniyor ikili ilişkileri muhteşem ötesi ama benim güzel kızım anne ilgisi istiyor ben bunu oğlumu kucağımdan bırakıpta yapamıyorum eşim ev işi yemek yapacağım zaman oğlumla ilgileniyor ama okadar yorulduk bittik ki, iki bebekli hayat çok zor.....

Rabbim kolaylık versin hepimize çocuk büyütmek gerçekten sabır işi şehir hayatıda çok etkiliyor sürekli evde bulunmak durumunda kalıyoruz anca park bazen eşim çalıştığı zamanlar onada gidemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…