• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2 yas erkek bebek mont arıyorum

fiyat uygun ve az kulanılmış yada hiç kullanılmamış 2 yaş erkek bebek mont arıyorum...

Gecen sene burdan kanz marka 2 yas kışlık mont aldım. Geldi tertemiz ve hiç bir sorunu yok.bize büyüktü.seneye kullanırız. Arkasında 2 tane mont hediye geldi. Bunu da zamanı gelince satarım diye düşündüm.biz bir kere bile giymedik.yani bir çocuk kullandı ve duruma bakılırsa çok az kullandı.arzu ederseniz yarın resmini yüklerim

bizim de zara montumuz bu sene olmayacak sanirim. iki hafta sonra kislik bir satis acacagim o zaman eklerim resmni

Gecen sene burdan kanz marka 2 yas kışlık mont aldım. Geldi tertemiz ve hiç bir sorunu yok.bize büyüktü.seneye kullanırız. Arkasında 2 tane mont hediye geldi. Bunu da zamanı gelince satarım diye düşündüm.biz bir kere bile giymedik.yani bir çocuk kullandı ve duruma bakılırsa çok az kullandı.arzu ederseniz yarın resmini yüklerim

baharkeskingil@gmail.com a foto yollar mısınız

bende mont ve ayakkabı istyrum varsa

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Back