Merhabalar , aylardır düşündüğüm bir konu bu sizlerden de fikir almak istedim . Daha önce tur deneyimim olmadı , kızım 11 yaşında oğlum 20 aylık .. görmek istediğim çok fazla ülke var , sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla bunu yapan yapabilen çok sayıda anne var , en yakın arkadaşımla bu konuda görüşme halindeydim 2 çocuğu ile 16 ülke gezdi, malesef Maraş a döndüğü gün depremde kaybettik …
Ailece kışın Dubai’ye gittik , oğlum erken yürüdü (9ay) çok hareketli olduğu için sürekli peşinden koşturdum , pek merak ettiğim bir yer değildi fırsat çıktı gittim ama şehri tam anlamı ile gezemedim bu yüzden tur istiyorum , Ankara’da yaşıyorum , katıldığım turda çocuklu aileler de olsun istiyorum , hiç bir şeyin lüks olmasına gerek yok ortalama yeme içme konaklama bana yeterli
Tur deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim , önerebileceğiniz turlar var mı ? Söylediğim gibi tur bulmak mümkün mü mesela çocuklu ailelerin katıldığı tur programları , önerdiğiniz bloglar, YouTube instagram adresleri vs
Sanat tarihçisiyim , Semerkand , Buhara , floransa ,roma , Prag , Viyana , Fas görmek istediğim yerlerin başında geliyor , eşim işi dolayısıyla sürekli yurtdışına çıkıyor , o kadar çok yer gördü ki doymuş artık o yüzden bu konuda beni ciddiye almıyor . Çocuklarla böyle bir şey yapabileceğime ihtimal vermiyor ben bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum , uzun yazdım ama konu burada dursun her cevabı noktası virgülüne kadar not edeceğim
yazım hatalarım olduysa affola oğlum kafamda zıplıyor bu kadar yazabiliyorum