- 27 Ağustos 2022
- 4.415
- 7.517
-
- Konu Sahibi perdono pero no olvido
Ben de hadi iyi geceler diyip çıkmak istiyorum odadanBen de yallah odana denilip uyuduğu yaşlar hangi yaşlar ortalama merak ediyorum. Ama memeyi bıraktı 26. ay. O zamandan beri sarılmaca kitap okumaca sonra yavaşca tüyme şeklinde.
Ben de yeni ayırdım. Aynı odadayken yatağına yatırıyodum, ben de yatağıma yatıyordum. Ama sürekli yatağından çıkıyor, en az 1 saat sürüyordu dalması. Şimdi kendi odasında kendi uyusun istiyorum, çok şey mi istiyoruz2,5 yaşında benim ikizlerim. Haydi uykuya diye gidip yatıyorum bende odalarına onlar uyuyunca çıkıyorum. Ninni dinliyorduk geçen hafta bıraktık, büyüdüler istemiyorlar artıkbazen kitap okuyoruz ama ikisi aynı kitapta karar kılamayınca uyku öncesi savaş çıkmasın diye kitabı pas geçiyorum.
Odalarını ayıracağım yakında, şurada bekleyeyim fikirleri
Iki kitap okumuyo musun? Ulan ben bi tanesine minimum 2 kitap okuyom. Kitaplar da uzun artık.2,5 yaşında benim ikizlerim. Haydi uykuya diye gidip yatıyorum bende odalarına onlar uyuyunca çıkıyorum. Ninni dinliyorduk geçen hafta bıraktık, büyüdüler istemiyorlar artıkbazen kitap okuyoruz ama ikisi aynı kitapta karar kılamayınca uyku öncesi savaş çıkmasın diye kitabı pas geçiyorum.
Odalarını ayıracağım yakında, şurada bekleyeyim fikirleri
Aslında doğuma kadar vaktin var. Alışabilir inşallah. Benimki alışamaz bir model. Milyon tane bahane hala. Acıktım susadım şu bu....Ben de hadi iyi geceler diyip çıkmak istiyorum odadan
Evet sürekli bi bahane buluyor, su istiyor, oyun istiyor. Öğle uykusuna da çok direniyor artıkAslında doğuma kadar vaktin var. Alışabilir inşallah. Benimki alışamaz bir model. Milyon tane bahane hala. Acıktım susadım şu bu....
Akşamım yatak odasında geçiyor benim de. Odaya erken de gitsek geç de gitsek en az 1 saat sürüyor uyumasıBi ara beşiğinde bırakıyodum kendi uyuyodu şu an onu istemiyor. Yanına yatıyorum öyle uyuyor.en azından sallanmak istemiyor çünkü 15 ay sallanarak uyudu. Özellikle gece uykusu bazen 1 saati buluyor çok direniyor.
Tüm annelerin derdi aynı demek ki25 aylık hala ayakta sallıyorum Cidden o günler ne zaman gelecek hadi saat 9 oldu odana kizim deme günleri yatış saati 23 den önce değil valla geçer diye düşünüyorum ama ne zaman
Bence kesinlikle öyle öğlen uyuyor diye gece o şekilde uyumuyo dusunsemde değilTüm annelerin derdi aynı demek ki
BAzen benimki de çooom fazla kriz çıkarıyo 2.5ken kriz daha çoktu. Şimdi netiz o uyumak istemiyosa uyutmuyorum neticede bi kaç israr sonra bırakıyorum. Çünkü uyumadan durabiliyo. Ama 2.5da çığlık kıyamet illa yatıyoduk. Ben uyuyo gibi yapıyodum filan çok daha fazla mücadele ediyodum sırf onun dediği olmasım diye. Ama şimdi bak sözünü dinliyorum şimdi kalkmana izin veriyorum filan diyerek kalkıyoruz yataktan öğle vakti bazen. Ama kesinlikle uyuması gereken saatlerde hayır annecim olmaz gel bebek gibi kucağimda pis piş yapayim filan bi şeyler uydurup ikna ediyorum. Kucağimda uyuyamıyo zaten sığmadığından bir sure sonra atıyo kendini yatağa yastığında uyumak istiyo.Evet sürekli bi bahane buluyor, su istiyor, oyun istiyor. Öğle uykusuna da çok direniyor artık
Iki kitap okumuyo musun? Ulan ben bi tanesine minimum 2 kitap okuyom. Kitaplar da uzun artık.ilk okuma kitapları var ya iş bankasının. Daha kısa yazılı kitaplarda bu kadarcık mı yazıyo bu sayfada diyo.
Ben de yeni ayırdım. Aynı odadayken yatağına yatırıyodum, ben de yatağıma yatıyordum. Ama sürekli yatağından çıkıyor, en az 1 saat sürüyordu dalması. Şimdi kendi odasında kendi uyusun istiyorum, çok şey mi istiyoruz
Bizim doğumdan beri uyku problemimiz var ama hala kabullenemiyorum3 yastan bildiriyorum o gunler hala yakin degil ama mesela kuzenimin ikizleri 16 aylikken kendi kendilerine uyurlardi. Biraz huyla da alakali galiba.
Ben kucuk kizimdan cok umitliydim, uysal ve uykucu olmasi konusunda, birinciden beter cikti.Bizim doğumdan beri uyku problemimiz var ama hala kabullenemiyorum