Merhaba uzun süredir içimi beynimi kemiren bir durum var çevrem kuruntu yaptığımı ve fazla taktığımı düşünüyor umarım çok haklılardır oğlumda otizm den şüphe ediyorum bir süredir heyecan yaptığında ellerini çırpıyor ama sadece heyecan yaptğında ismine bazen dönüp bakıyor bazen bakmıyor rüzgar gel al hadi gidelim dediğim an hemen bakıyor sadece ismini söylediğimde bazen dıymamazlıktan geliyor gibi hayvanları seslerini 1 den 10 kadar saymayı meyveleri harfleri rakamları biliyor ihtiyaçları söz konusu olduğunda yabancı insanlara yaklaşıp elini tutup isteğini söylüyor onun dışında öpmesine sarılmasına izin vermiyor göz teması çok iyi sadeve benim ile değil herkes ile komşularımı tanıyor kapıda gördüğünde gülüp sarılıyor bay bay yapıyor oyuncakları amacına göre oynar sadece araba çarpıştırmayı çok seviyor kepçe ile kum alıp kamyona döküyor tam akıcı konuşmuyor ama söylediklerimi tekrar ediyor dün ilk defa ışığı aç! Kapıyı kapıyı aç dedi şok oldum meyveleri söylüyor harfleri söyliyor seslerini çıkarır isimleri tekrarlar ama akıçı konuşmazdı ara sıra çok keyfe gelir ceviz adam şarkısı söyler benim kısaca kafamda büyüttüğüm olay el çırpması ve bazen isme dönmemesi rüzgar al bak gel dediğimde hemen dönüp bakıyor ama neden götürüp kontrol ettirmiyorsun derseniz eşim istemiyor kafanda kuruyorsun 2 yaşındaki çocuktan nasıl. Bir zeka seviyesi istiyor sun diyor bu arada boyama yapamıyor karalıyo sadece etkinlik kitabı aldım onları benimle yaptı ama sadece meyveleri çok çabuk sıkıldı hanımlar umarım kuruntu yapıyorsun abartma dersiniz :)