konuyu burayamı açmam gerekir bilmiyorum.dizi evleri diye bi başlık yok sanırım.ben bu diziyide dizideki mekanlarıda çok sevdim.özelliklede evleri .diziyi tekrar izlerken böyle bişey yapmak istedim.belki daha güzel yapan arkadaşlar olabilir.benim elimden bu kadar geldi.ayvalıktaki evden bölümler.aslında hangi odalar olduklarını yazacaktım ama ayıramadım fotoğrafları.tabi oyuncularda var.ama ben sevdim
ayy bayıldım ayvalık deyince durmak lazım müthiş bir yer heryeri her sokağı adeta cennet ve konuyu açan arkadaşın ellerine sağlık iyi sabır vermişde televizyondan çekmiş bizler için ellerine sağlık diyorum veeeeeeeeee balkona bayıldımmmm muhteşem bi şey hep hayalim bir gün evim olursa mutlaka böyle balkonu olsun ve bahçesi olsun bayılıyorum
Bir Ayvalıklı olarak bundan çok daha güzel tarihi binalar olduğunu söyleyebilirim. Özellikle Eski ve restore edilmiş Rum evleri. Ayvalık her yeri tearih kokan ve içinde kendinizi kaybettiğiniz bir memleket
Bir Ayvalıklı olarak bundan çok daha güzel tarihi binalar olduğunu söyleyebilirim. Özellikle Eski ve restore edilmiş Rum evleri. Ayvalık her yeri tearih kokan ve içinde kendinizi kaybettiğiniz bir memleket