Merhabalar hanımlar,
4 yıllık hemşirelik bölümünden mezunum ben, nasipse kısmetse de seneye düğünüm var. Öylesine sınava girmiştim bu yıl kardeşimle beraber. Bakıyorum da şimdi 2 yıllık sağlık bölümlerinin neredeyse hepsi oluyor. Tercih falan yapmayacaktım öylesine girmiştim dediğim gibi ama kararsız kaldım şimdi düğün arifesi olur mu ki diye. Sözlüm girmemden yana ama bilemedim. Siz ne dersiniz?
Açıköğretim mi okuyacaksınız? Sözlün destek veriyorsa ne mutlu puanını degerlendir bence de hemşirelik çok yorucu bir meslek ablamdan biliyorum o da tıbbi laboratuvar okuyor evli ve çocuklu olmasına rağmen ve memur olduğu halde önünde hicbir engel yok şartlarına gore bi üni seçip okumalısın
Açıköğretim mi okuyacaksınız? Sözlün destek veriyorsa ne mutlu puanını degerlendir bence de hemşirelik çok yorucu bir meslek ablamdan biliyorum o da tıbbi laboratuvar okuyor evli ve çocuklu olmasına rağmen ve memur olduğu halde önünde hicbir engel yok şartlarına gore bi üni seçip okumalısın
Yok hayatım 2 yıllık örgün eğitim. Düğünüm olduğunda 1 yılı devirmiş oluyorum. Geriye kalıyor 9 ay. Sözlüm de elinde imkan varken 2.yi oku tabi dedi de acaba dedim düğün hazırlığı söz nişan düğün derken zor mu olur?
Çalışmıyorsanız tempoyu severim diyorsanız bir zorluğu olmaz bence... Sınav stresin olur ekstradan ama zaman o kadar cabuk geçiyor ki 2 yıl hemencik biter... Evlendikten sonra pek imkânın olmayabilir bu tur şeyler için