- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
bekarım :) 25 yaşındayım biraz geç kaldım ama olsunBen de başvurucam bu sene.
Sosyal hizmetler düşünüyorum açıkçası. Ama benim ihtiyacım olan o. Bizim bir huzurevimiz var, oraya müdür lazım
Bir de sağlık kurumları yöneticiliği var o da ilgi çekici açıkçası.
Çağrı merkezi yaşın gençse ve bekarsan sana uygun olabilir. Üç dört senede çok rahat yükselebilirsin.
Menkul kıymetler de mantıklı. Son bir yıldır forex oldukça ilerleme gösterdi türkiyede de. İş bulma şansı yüksek o alanda. Ve kazanılan paralar gayet iyi.
bekarım :) 25 yaşındayım biraz geç kaldım ama olsun
menkul kıymetleri arkadaşım da önerdi sağlam para kazanırsın dedi
ama açıktan okuyunca bu bölümden ne kadar verim alabilirim diye düşündüm
atanması kolay bir bölüm okuyayım diye aklımdan geçiriyorum ama atanmakta zor :)
valla müge haklısın az önce bir forumdaydım sınıf öğretmenleri hep isyandaŞuan için en çok atama tabi ki ilahiyatta var ama onu da dört yıla tamamlaman gerekir. Dört sene de de ilahiyat atamaları ne durumda olur Allah bilir. Sen atanma gözüyle bakma da ne okumak istiyorsun ona bak, sevdiğin şeyi oku o bölümden atanmaya çalış, daha mantıklı çünkü burası Türkiye her an dengeler değişebiliyor 6 sene önce sınıf öğretmenleri deli gibi atanıyodu misal, şimdi tık yok.. gibi gibi
çok teşekkürler bunu değerlendiricemŞu şartlarda devlet de çok güvenli değil bence. Özel sektörde iyi bir kariyer devletten daha güvenli ve daha çok para kazandırır.
Menkul kıymetler okumak sana mülakatlarda diğerlerinden daha fazla şans tanır. Bir sıfır önde olursun işe alım sürecinde. İşe girdikten sonra zaten gerekli eğitimleri ve lisansları başladığın kurumda alacaksın.
çok teşekkürler bunu değerlendiricem
zaten para ile yatırım konularına merakım çok iyi gelebilir :)
valla müge haklısın az önce bir forumdaydım sınıf öğretmenleri hep isyanda
aslında ben radyo tv okumak isterdim :)
ama arkadaşlarım o bölümden ne elde edeceksin ki dediler
vazgeçtim
bu arada sen naptın, seni de çok merak ediyorum :)
bir daha görüştünüz mü ?
çok teşekkürlerBence keyifli bir meslek. Ön sıralara al derim.
ben zaten devamı geleceğini biliyordum :)Valla kuzum, ne desem boş iş konusunda bir dikiş tutturamamış biri olarak :) Hakkında hayırlısı olsun. Umarım güzel yerlere atanırsın. İnanıyorum sana! :)
Ayy sorma! Biraz önce msj atmış, öğleden sonra yola çıkıyormuş, tekrar geliyorGece hastanede kalıp raporlarını okuyup bitirmiş bugün buraya gelmek için :) Valla suratli gidiyoruz napcaz bilmem