- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
dış ticaret ama bölümümden bağımsız okumam lazımKendiniz ne bölümü mezunusunuz?
ben de ikinci üniv olarak dış ticaret okuyorum ikinci sınıfa gectım bu senedış ticaret ama bölümümden bağımsız okumam lazım
dış ticareti okuduğuma pişmanım açıkçasıben de ikinci üniv olarak dış ticaret okuyorum ikinci sınıfa gectım bu sene
neden peki ?dış ticareti okuduğuma pişmanım açıkçası
teşekkürler çoğu arkadaşım da yaşlı bakımı dedi6 ve 9.
yabancı dilim benim iyi değil ama sizin iyiyse evet dış ticaret avantajdır ama özel sektördeneden peki ?
ben yabancı dil mezunuyum o yüzden yabancı dil bilgimin yanında birde dış tic. mezunu olsam daha iyi iş bulurum diye dusundum
kpss işini yapamadım defteri kapatmak zorunda kaldım
yaşım 30 oldu
O konuda bir bilgim yok ama olacağını düşünüyorum.Çünkü yaşlı bakımında en önemli şey o değil mi?teşekkürler çoğu arkadaşım da yaşlı bakımı dedi
bir şey sorabilir miyim
ayıp olabilir ama buna bağlı okucam o bölümü
yaşlıların temizliği olayı var mı ? bu bölümü okursam eğer yapacak mıyım onu ?
neden vazgeçtin :)Mrb. Birkaç gün önce bu konuyu açmıştım bakabilirsin gelen yorumlara. Ben vazgeçip tekrar üniversite sınavına girmeye karar verdim.
teşekkürler çoğu arkadaşım da yaşlı bakımı dedi
bir şey sorabilir miyim
ayıp olabilir ama buna bağlı okucam o bölümü
yaşlıların temizliği olayı var mı ? bu bölümü okursam eğer yapacak mıyım onu ?
evet çok haklısın sep ben de ondan istemedim ama çoğu kişi yaşlı bakımı diyorHuzurevleri ve bakımevlerinde çalışabilirsin. Ve evet beslenmesi, temizliği bakımı her şey olacak. Öğreniminin alınması gereken bir bölüm olduğunu düşünmüyorum. Şu an herhangi bir bakım evine başvursan zaten o işi yapabilirsin.
kpss ile atamaHangi acıdan bakıyoruz? KPSS ile atama mı, yeniden meslek edinmek icin mi?
KPSS ise Adalet. Diğeri ise hicbiri
En kötü 82 ile kapatır. 82 alınabilir bir puan.kpss ile atama
adalette okuyan çokatama puanları her sene yükseliyor
evet çok haklısın sep ben de ondan istemedim ama çoğu kişi yaşlı bakımı diyor
sence hangi bölümü okumalıyım ?
senin fikirlerine önem veriyorum