cahilliğime verin a.ö şubelerinden yapılıyor mu diğer şehirlerdeki
sertifika daha cezbedici durdu nedense
bütün aö bürolarınan yapılıyor netten çıktı alıp belgenle gitmen yeterli
bende ondan tereddütteyim 2650tl ama sertifikada
maddi imkanınız yeterliyse deneyin derim yoksa 3.yü de okuyun sertifikayı sonra alırsınız
arkadaşlar bölümler hakkında bilgisi olan var mı ben kamu yönetimi yada hukuk düşünüyorum
şu an çyiz durumu var o yüzden çokta açılmak istemiyorum aslında o yüzden baya kararsızım
önlisans mezunu olan birisi sınavsız dikey geçişle lisans okuyabilir cnm ama bölümüne dikey geçiş yapacaği bölümler var sadece onlara geeçebilirşu an çyiz durumu var o yüzden çokta açılmak istemiyorum aslında o yüzden baya kararsızım
Sınavsız İkinci Üniversite - Anadolu Üniversitesi
burda bütün bölümler ve bilgiler var
şunu ekliyim önlisans okuyan birisi sınavsız ikinci ünv olarak lisans okuyamaz.ama lisans okuyan yada meznu önlisansta lisansta okuyabilir
önlisans mezunu olan birisi sınavsız dikey geçişle lisans okuyabilir cnm ama bölümüne dikey geçiş yapacaği bölümler var sadece onlara geeçebilir
canım dikey geçiş başka ikinci ünv başka ama ben 2. ünv için dedim.öle bi durum vr yani
aynen öyle sahsen 2 yıllık örgün eğitimden mezun oldum 3 yıl üstüne işletme okudum ve suan lisans mezunuyum yanı dikey geçiş yptım ve sadece işletme ve iktisat alanlarına tercih şansım vardı.kısacası iki ünv mezunu değil tek ünv mezunu oılarak görünüyorum iki üniversite okusam dahi ...
erres cim aö onu ayırdığı için bu şekilde gözüküyosunuz işte
bu sınavsız ikinci ünv olarak geçiyo.benim demek istediğim önlisans sadece önlisans seçebiliyo diye 2.ünv için.
ama sizin dediğiniz dgs yanlış anlaşılmak istemem
YAnlış anlaşılacak ne vr kuzum ya .aö hak vermiş bu şekilde vermiş napahk.şimdi ben mesela 4 yıllığım ya sınavsız 4 yıllık tercih edip okuyabilirmiyim istediğim bölümü ?
birde burda sorayım:))bende suan 4 yıllık okuyorum 3. sınıfım aöf kamu yönetimi okumak istiyorum nasıl başvuracağım kayıt için Eskişehire falan gitmem gerekmi bide sınavlara bulunduğumuz ildemi gireceğiz son olarakta harçlar kalktı ama onun dışında para ödememiz gerekiyor mu gerekiyorsa ne kadar cevaplarsanız sevinirim çok kararsız kaldım az bir gün kaldı kayıt içinde..
Sınavsız İkinci Üniversite - Anadolu Üniversitesi
kayıt tarihleri burda cnaım
internet başvuruları açılınca Adaylar, http://kayit.anadolu.edu.tr adresinde İkinci Üniversite linkini tıklayarak internet başvurularını yapabilirler. (Site internet başvuru tarihleri içerisinde aktif hale getirilecektir.)
bu adresten girip gerekli işlemleri yapıp çıktı alıcaksın sonra ziraata yada vakıfa gidip
200-250 tl civarı bi harç ödiceksin.(harçlar kalktı evet ama aö de 50 tllik bi para kaldırıldı bu yatırcan para kitap kırtasiye ayrdımı olarak geçiyo malesef)
bunuda yatırınca okulunda aldığın yeni öğrenci belgenle makbuzunla ve internet çıktınla.bulunduğun ildeki aö bürasuna gidip belirlenen tarihlerde kayıdını yaptırıyosun giderken öğrenci kimliğinide götürmeni tavsiye ederim.bölelikle aö li olmuş oluyosun.
şubat gibi msj geliyo sana aö kimliğini ve kitaplarını gel al diye
sınavlara adresni belirttiğin ilde giriyosun zaten belirli tarihler var mesela final sınavı için şuabt sonuna kadar adres güncelleyin diyo atıryorum senin sınavlarına denk geldi ki öle olur.vizeyi okulunun olduğu yerde girdin şubata kadar değişiklik yaptın finali ailenin yanında girmek istiyosun adrws değiştiriceksin
bişey daha belirtiyim
Akademik Danışmanlık Hizmetleri - Anadolu Üniversitesi
burdan danışmanlık yeri saatini aç akademik danışmanlığı seç excel de hani okulda hengi ders saat kaçta eğitim veriliyo öğrenebilrisin.yalnız kayıdını yaptırdıktan sonra aö bürasuna bu saatler güncel mi diye sorayrıca bunlar ücretsiz tatlım
birde iktisata giriş ve istatistik dersin varsa çok çok iyi çalış
ben iktisat okurkn başladım aö de iktisattan kaldım ve 2 yıllık ünv yi istatistik yüzünden 4 yıla çıkardım malesef
ayy kafam çok karıştı kitapları kimliği nerden alıcaz peki bulunduğum ilden bir yerden mi bide bu parayı yıllık olarakmı yatırıcaz ara dönem de tekar yatırmamıza gerek var mı bide anlamadığım sınav tarıhleri benim sınav tarıhlerimle cakısırsa ne olucak anlamadım
Şu aralar sürekli 2. üni düşünüyorum, çok iyi oldu.. Teşekkürler paylaşım için.. :)