2. üniversite (aöf)

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
Merhabalar,

İkinci üniversite kapsamında tekrar bölüm okumak istiyorum fakat kararsız kaldım
Çocuk gelişimi mi okusam yoksa iş sağlığı ve güvenliği bölümü mü bilemedim
Bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?

Çocuk gelişimi bayan için çok ideal ama iş sağlığı ve güvenliğinin de yükselen meslekler arasında olduğunu duymuştum. Ama bence çocuk gelişimi arkadaşım

İkinci üniversite okumak için ne yapmalı tam olarak aöften acaba tarşhler ne zaman. Bende ikinci üniv açıktan istiyorumda şuan açıktan bi bölüm okuyorum. Yardımcı olablir misiniz. Bu arada sizn için yorumda yapayım iş sağlığı derim ben

Ben aöf bürosuna gittim gecen hafta. 5 Eylül'de gel kaydını yapalım dediler bana. O zaman başlayacakmış kayıtlar ama bildiğin bu
en

İyi günler şimdi siz kaç tane AÖF okumak istiyorsunuz ?

İkisi de güzel bölüm iş imkanları iyi bence, sevdiğiniz alanı tercih edin..
Ben de bi şey sormak istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim, ikinci üni olarak sosyoloji okusam aöfte, örgüne geçiş hakkım var mı yatay geçişle.. yeniden ygs lys ye mi girmek lazım yoksa, bilgisi olan var mı

İkinci üniye puansız girdiğimiz için örgüne geçiş yokmuş, merak eden olursa diye yazayım..

şöyle söyleyeyim iş sağlığı güvenliği bölümü okumanızın bi artısı olmaz bu bölümü mühendislik mimarlar için geçerli boşa okumuş olursunuz bunun diploması bi işe yaramıyor çünkü çaşlışma bakanlığı bunu mühendislik mezunlaı mimarlar için 3 aşamalı şekilde yapıyor ABC şeklinde bunlarında şartları var C sınavına girip belgeyi aldıktan snr 2 yıl bi şirkete çalışma şartı var B ldınız 3 yıl çalışma şartı var bu diploma size bi artı katmayacak çünkü şirketler bunlar için lisans belgesi istiyor bu işin belgesini verdiğimiz için söyluyorum bi artısı olmayacak çocuk gelişimi okusanız daha avantajı var ata aöfden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…