Her embriyo Farklı oluyor bende yaşadım kimyasal bir defa da düşük yaşadım bu seferki hamileliğim sağlıklı Allah’a bin şükür sizde umudunuzu kaybetmeyin dua edinHerkese iyi akşamlar kızlar
Pazartesi günün 2. Transferim gerçekleşecek dondurulmuş embriyo ilkinde biyokimyasal olmuştu.. sanki embriyo geriden gelen embriyo bu şekilde olup tutan var mı gebelik yaşayan lütfen bilgilendirir misiniz
Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHer embriyo Farklı oluyor bende yaşadım kimyasal bir defa da düşük yaşadım bu seferki hamileliğim sağlıklı Allah’a bin şükür sizde umudunuzu kaybetmeyin dua edin
Amin cümlemize inşallahAllah sağlıkla gelişmesini ve nihayetinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim de ilki biyokimyasal olmuştu ben dün 2. embriyomu aldım ben de korkuyorum bu da mı biyokimyasal olur diye seninle aynı durumdayım ben de şu an inşallah Rabbim bize de nasip ederHerkese iyi akşamlar kızlar
Pazartesi günün 2. Transferim gerçekleşecek dondurulmuş embriyo ilkinde biyokimyasal olmuştu.. sanki embriyo geriden gelen embriyo bu şekilde olup tutan var mı gebelik yaşayan lütfen bilgilendirir misiniz
İnşallah canım benim rabbim istemesen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallahBenim de ilki biyokimyasal olmuştu ben dün 2. embriyomu aldım ben de korkuyorum bu da mı biyokimyasal olur diye seninle aynı durumdayım ben de şu an inşallah Rabbim bize de nasip eder
Kimyasal gebelikte değer çok düşük oluyor ve iki günde bir iki katı artmıyorKızlar kimyasal gebeliği nasıl anlamıştınız yani tahlil gününüzden önce test vs yapmış mıydınız ?
Evet evet biliyorum benim de 3 kez kimyasal gebeliğim oldu maalesef ama tüp bebek olunca merak ettim acaba tahlil günü öncesinde evde idrar testi falan yapan oldu mu farklı bir durum var mı diyeKimyasal gebelikte değer çok düşük oluyor ve iki günde bir iki katı artmıyor
Ben evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hastanede pozitif çıktı ama iki gün sonra bthcg testini tekrarladığımızda düşük çıkmıştı üçüncüsünde tamamen düşmüştü ilaçları bırakıp kanamam olmuştu öyle atlattım birinci transferimi çok kötüydüEvet evet biliyorum benim de 3 kez kimyasal gebeliğim oldu maalesef ama tüp bebek olunca merak ettim acaba tahlil günü öncesinde evde idrar testi falan yapan oldu mu farklı bir durum var mı diye