2. Tranfer sureci LUTFEN BAKIN KIZLAR

ays7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
304
154
28
Herkese iyi akşamlar kızlar

Pazartesi günün 2. Transferim gerçekleşecek dondurulmuş embriyo ilkinde biyokimyasal olmuştu.. sanki embriyo geriden gelen embriyo bu şekilde olup tutan var mı gebelik yaşayan lütfen bilgilendirir misiniz

Pazartesi günün 2. Transferim gerçekleşecek dondurulmuş embriyo ilkinde biyokimyasal olmuştu.. sanki embriyo geriden gelen embriyo bu şekilde olup tutan var mı gebelik yaşayan lütfen bilgilendirir misiniz
Her embriyo Farklı oluyor bende yaşadım kimyasal bir defa da düşük yaşadım bu seferki hamileliğim sağlıklı Allah’a bin şükür sizde umudunuzu kaybetmeyin dua edin ☺️🌸

Allah sağlıkla gelişmesini ve nihayetinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim de ilki biyokimyasal olmuştu ben dün 2. embriyomu aldım ben de korkuyorum bu da mı biyokimyasal olur diye seninle aynı durumdayım ben de şu an inşallah Rabbim bize de nasip eder 🤲

Benim de ilki biyokimyasal olmuştu ben dün 2. embriyomu aldım ben de korkuyorum bu da mı biyokimyasal olur diye seninle aynı durumdayım ben de şu an inşallah Rabbim bize de nasip eder 🤲
İnşallah canım benim rabbim istemesen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻🌸🩷

Merhaba benim ilk transfer negatif oldu 2. Transfer kimyasal oldu 3. De vitamin takviyesi yapıldı birde saizen igne yapıldı birde süt renginde bir serum takıldı o şekilde tuttu şuan 3 aya gireceğiz

Evet evet biliyorum benim de 3 kez kimyasal gebeliğim oldu maalesef ama tüp bebek olunca merak ettim acaba tahlil günü öncesinde evde idrar testi falan yapan oldu mu farklı bir durum var mı diye
Ben evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hastanede pozitif çıktı ama iki gün sonra bthcg testini tekrarladığımızda düşük çıkmıştı üçüncüsünde tamamen düşmüştü ilaçları bırakıp kanamam olmuştu öyle atlattım birinci transferimi çok kötüydü 🥺🥺

X