2 temmuz...

utanç duymanıza gerek yok sizde yakılan taraftaymışsınız

utanç duymanıza gerek yok sizde yakılan taraftaymışsınız
Ne kadarda kolay söyleniyor "yakilan taraf"

orda yanan 33 kisi degildi sadece arkalarinda biraktiklari aileride yandi...onlar gibi düsünenlerin düsünceleri yandi..bir cocuk yandi..bir baba yandi daha cocugunu görmemis,koklamamais..bir anne yandi arkasinda evladini birakmis..

orda o 33 kisi yanmadi,bizde onlarla yandik..

ne kadar kolay söylemesi "yakilan taraf"...

sivas içimizi yakan yara otarihlede küçücüktüm bi kaç ay sonra elimde bi dergi oldu amcam getirmişti sekiz on yaşın çocuk aklı ile okuyordum o dergiyi şiirleri vefat edenlerin resimlerine bakıyordum şimdi büyüdüm uzunca bi zamanda sivasta yaşadım dua edebiliyorum sade onlara ve bi daha bu tarz olaylar yaşamasın birliğimz bozulmasın diye..... ama ne acıdır ki hâlâ belli bi kesime siz yaptınz diyen insanlar var... düşüncesi sapmış para ile satın alınabilen insanlar heryerden her kesimden çıkabilir ve bu insanlara biraz kılık kıyafe değişikliği üç beş kelam öğretilerek öne sürmek hiçde zor değildir.....

söylemesi kolay değil tabi ki bende o taraftayım neler yaşandı çok iyi biliyorum

haber7 ye mi kalmıs Sivas la ilgili haber yapmak
şimdi iş İnönüye mi kaldı el insaf

zaytung, haber7den daha gerçekçi haber yapmaktadır

Melekyavrum nick'li arkadaş ne demek kanal 7ye mi kaldı sivas olaylarını haber yapmak.
sivas olaylarını haber yapmak senin tekelindemi karar mercii sen misin..?
benim istediğim yayın organından ve benim söylemlerimle yapılacak aksini kabul etmem diyosun şu söyleminle çok yanlış.
olayları tek bir perspektif'ten bakıp yorumlamak yerine sözcü de okuyacaksın akit de kanal 7 de izleyeceksin ulusal da .
aksi takdirde bir arpa boyu yol alamayız

kanal 7 ve sivas olayları yan yana bile ne kadar ironik çocuklar güler buna

ben kanal 7de izlemem akitte okumam

kanal 7 ve sivas olayları yan yana bile ne kadar ironik çocuklar güler buna

ben kanal 7de izlemem akitte okumam
gerçekten tepkiniz beni çok şaşırttı. her kesimin bu yapılanlardan rahatsızlık duyması bizi mutlu etmeli. bu tamamen vicdani bir durum. illa ayrıştırmak mı gerek. gerçekten çok ilginç. ayrıca bir önceki cevabınızda iş inönü' ye mi kaldı demek yerine gerçekten suçlu kimse ortaya çıkarılması taraftarı olmalıyız. amacımız gerçek suçluların bulunmasıysa bu konuda objektif olmak gerek.
yanlış anlaşılmasın suçlu kim olursa olsun objektif olunmalı.sadece bahsedilen kişiyi kastetmiyorum

Görevi yüzünden utanır çakmak
İnsana yakışmaz insanı yakmak
Kirli gözün harcı yanana bakmak
İnsana yakışmaz insanı yakmak...

O otelin önünde yüzlerce, hatta binlerce insan allahu ekber diye bagriyorlardi. Orada resmen gülen, sevinen insanlar vardi, bunlar videolarden, fotoraflardan gayet net bir sekilde görünüyor. Bu toplulugu nasil acikliyacaginiz? Odami bir komplo? Orada olan polisler, itfaye sadece yangini seyrettigi belli oluyor, odami komplo?

Orada binlerce nefret,ve kin ile dolmus olan insanlar vardi. Bir otelin önünde allahu ekber diye bagirabilen, o otelin icinde insanlarin, cocuklarin oldugunu bile bile hatta, neden o oteli kendisi yakmasin?

Gercekten size yaziklar olsun. Bunlardan sorumlu olan kisileri bile magdur bir duruma koymayi basariyorsunuz. Gercekten, siz nasil bu tür bahanlere inaniyorsunuz? Gezi bir komplo, Gezideki polis sadece emir aliyor, gezide provokatör var, sivas derin devlet, maras derin devlet, corum derin devlet...... Insanlarin kendi hür iradesi olmasina inanirmisiniz merak ediyorum?

Onları dıştan yaktılar...Dilerim Allah'tan yakan yobazlar da içlerinden organları dağlana dağlana dumanları tüte tüte, böğüre böğüre çeksinler...Yaktıklarından helallik almadan ölemesinler...

arkadaslar haber7 ye olan tepkim sizi şaşırtmasın ben bile isteye tepkii verdim

sivastaki canları tahrikkar , onları yakanları magdur olarak gösteren bir zihniyetin sivası yazıp çizme yetkisi olamaz olmamalı
insanların canı gitmiş bıraksınlar ki acılarını yasasınlar
bir daha da kalan yürekleri yakmasınlar yaptıkları haberlerle

doğru söze ne denir ki hay agzına yüreğine eline sağlık

Yaşamak bu yangın yerinde
Her gün yeniden ölerek

Zalimin elinde tutsak
Cahile kurban olarak

Yalanla kirli havada
Güçlükle soluk alarak

Savunmak gerçeği,
çogu kez Yalnızlığını bilerek

Korkağı, döneği, suskunu
Görüp de öfkeyle dolarak

Toplanıyor ölü arkadaşlar
Her biri bir yerden gelerek

Kiminin boynunda ilmeği
Kimi kanını silerek

Kucaklıyor beni Metin Altıok
"Aldırma" diyor gülerek

"Yaşamak görevdir bu yangın yerinde
Yaşamak, insan kalarak"

Ataol Behramoğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…