Tabiki seve seve canım..tebrikler canım hayırlı ve sağlıklı hamilelikler dilerim bize geçtiğin aşamalardan bahsedermisin canım
YApraknilcim benim ikinci denememe başlarken düşündüğüm tüm sorular seninde kafanda mevcut.Para konusunu ilaçları falan git konuş Murat Beyle gerçekten anlaşması yok die ön yargıya kapılma..Çünkü cidden çok yardımcı oluyor.Ben başka bi doktor hakkında yorum yapmak istemem çünkü tek memnun kaldığım kişi Murat Bey.Benden 4 yumurta toplanmıştı ikisi transfer edildi.Başarı oranlarının yüksek olduğunu biliyorum hatta neden yayınlamadıklarını falan sordum.Aşılamada yapılıyor canım merkezde.Merak ettiğin konuları bana sorabilirsin tatlım çünkü biliorum karar vermek oldukça zor.canım öncelikle seni yürekten tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
canım ben de eylül ayı gibi aşılama yaptırmayı düşünüyorum. benim sorunum polikistik over dolayısıyla da yumurtlama sorunu. senin sorunun neydi canım. 2 embriyo transfer edilmiş sana sanırım kaç yumurta toplanmıştı canım. ayrıca maliyet toplamda ne kadar tuttu. ben de jinemed ve dr murat hakkında çok olumlu şeyler duydum ama kurumlarla anlaşması olmadığı için orası biraz pahalıya mal olur gibi geliyor. en azından ilaçlarıın % 20 sini ödemek isterim. ama o merkezde böyle bir imkan yok sanırım. canım sana dah önce aşılama falan yapılmışmıydı. o merkezde aşılama yapılıyordur herhalde. başarı oranları konusunda bilgin varmı. ben tam karar veremedim. ayrıca dr özer kutluyu çok tavsiye ediyorlar. benim 4 ay kadar önce bir düşüğüm olmuştu ve 2. gebeliğim inşallah olursa çok sıkı takip gerektirecek. murat beyin riskli gebeliklerle ilgili tecrübesi hakkında bilgi varmı canım.
Canım benim Allah seninde gönlüne göre versin inşallah..Çok hassaslaşıyor insan bu dönemde dertleşmek istediinde konuşmak çok ii geliyormuş buradan.Keşke daha evvel keşfetseymişim.cok sevindim ben kryo yaptirdim1hafta sonra test yapcam insallah benimkide positiv cikar.daha önce
4 icsi ve 1kryo daha yaptirmistim ama hic biri tutmadi cok üzgünüm vede umutsuz insallah bu sefer
hersey yolunda gider.
YApraknilcim benim ikinci denememe başlarken düşündüğüm tüm sorular seninde kafanda mevcut.Para konusunu ilaçları falan git konuş Murat Beyle gerçekten anlaşması yok die ön yargıya kapılma..Çünkü cidden çok yardımcı oluyor.Ben başka bi doktor hakkında yorum yapmak istemem çünkü tek memnun kaldığım kişi Murat Bey.Benden 4 yumurta toplanmıştı ikisi transfer edildi.Başarı oranlarının yüksek olduğunu biliyorum hatta neden yayınlamadıklarını falan sordum.Aşılamada yapılıyor canım merkezde.Merak ettiğin konuları bana sorabilirsin tatlım çünkü biliorum karar vermek oldukça zor.
Canım özelden nasıl gönderebilirim peki?
benim 4. microm olucak ramazandan sonra inşallah canım..
canım öncelikle seni yürekten tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
canım ben de eylül ayı gibi aşılama yaptırmayı düşünüyorum. benim sorunum polikistik over dolayısıyla da yumurtlama sorunu. senin sorunun neydi canım. 2 embriyo transfer edilmiş sana sanırım kaç yumurta toplanmıştı canım. ayrıca maliyet toplamda ne kadar tuttu. ben de jinemed ve dr murat hakkında çok olumlu şeyler duydum ama kurumlarla anlaşması olmadığı için orası biraz pahalıya mal olur gibi geliyor. en azından ilaçlarıın % 20 sini ödemek isterim. ama o merkezde böyle bir imkan yok sanırım. canım sana dah önce aşılama falan yapılmışmıydı. o merkezde aşılama yapılıyordur herhalde. başarı oranları konusunda bilgin varmı. ben tam karar veremedim. ayrıca dr özer kutluyu çok tavsiye ediyorlar. benim 4 ay kadar önce bir düşüğüm olmuştu ve 2. gebeliğim inşallah olursa çok sıkı takip gerektirecek. murat beyin riskli gebeliklerle ilgili tecrübesi hakkında bilgi varmı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?