2 taraflı çikolata kisti, 3. aşılama ve sonunda ikiz bebekler :)

Dlkom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
148
82
32
Merhaba kizlar ben burdan yillardir cok sey arastirdim hep kendime umut aradim simdi isteyenlere umut olsun diye yazmak istedim :) ben 4 yillik evliyim 28 yasindayim 2 tarafli cikolata kistim vardi 2 yil once ogrendim 3 bucuk yildirda bebek istiyorduk ama olmuyordu. Once yumurta takipleri butun testler hersey iyiydi ama olmuyodu bizde en son kistten olmuyo diye dusunup asilama yaptirmaya karar verdik ilk asilamam üniversite hastanesinde yapildi malesef olmadi. 2.asilmam da özel klinige gittim yine olmadi. Sonra 3. Asilamayida ayni yerde oldum 2 ay ara verdik oncekinden sonra. Ben o ara c life macun kullandim bide tam asilamadan 10 gun once 1 hafta soğan suyu ictim. Bunlarinda etkisi oldu mu bilmiyorum ama son kontrollerde doktorum sol tarafimdaki kistin gittigini sagdakinin de küçüldugunu soyledi. Bende sogan suyunu söyleyince iyi yapmissin devam edebilirsin dedi hatta. Sonra son asilamam yapildi 2 hafta geçti benim adet agrilarim basladi test gununde test yapmadim 5 6 gun daha gecti esimle tup bebek konusurken artik oyle umutsuz bi anda gebelik testi yaptik pozitifti şok olduk :) sonra kan testi sonra ultrason derken 2 kese göründü. Allah'ın izniyle ikiz bebeklerim olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin tam umutlarım tukenmisti aglamaktan yorulmustum oyle bi zamanda geldiler ki :) insallah kucagimiza almak da nasip olur. Ben burda cikolata kistiyle ilgili cok sey aradim ufacik seyde kendim icin umutlandim. Kisti olanlar hamile kaldi kendim kalmis gibi sevindim bir kisiye bile umut olursam ne mutlu bana. Sizlerde dualarınızda beni ve bebeklerimi eksik etmezseniz cok ama cok sevinirim umarim herkes yasar bu guzel duyguyu.

Belki bir gün tekrar okumam gerekir, bu bilgiler lazim olur diye ekran görüntüsü aldim. cok şükür ki yasiniz cok ilerlemeden hamile kalabilmissiniz. Hem de iki tane bebeğeee bir defada iki çocuğunuz olacak allahin izniyle saglikli huzurlu uzun omurleriniz olsun insallah ailecek

Çok sevindim kistler kaç cm di ve amh değeriniz kaçtı acaba ?

Çok sevindim kistler kaç cm di ve amh değeriniz kaçtı acaba ?
Tesekkur ederim :) Kistler sagdaki 3 cm yakindi soldaki 1 cm den cok az küçüktü sonra sogan suyuyla soldaki kayboldu zaten o yebi bir kistti diğerini 3 4 yil once ogrenmistim ben. Amh degerimde 2.50 idi

Tesekkur ederim :) Kistler sagdaki 3 cm yakindi soldaki 1 cm den cok az küçüktü sonra sogan suyuyla soldaki kayboldu zaten o yebi bir kistti diğerini 3 4 yil once ogrenmistim ben. Amh degerimde 2.50 idi
Çook sevindim aynı söylediğin gibi kisti olanların duydum kendim hamile olmuş gibi sevindim demişsin ya öyle oldum ben de hamile olana seviniyorum kisti olup hamile olana daha çok seviniyorum Benim de kistim var umut oldun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzularına bize de dua et canım

Vallahi o kadar mutlu oldum ki gözlerim dolu dolu okudum. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde bir düşük, bir tane dış gebelik oluştu dış gebelikten sol tüp alındı. Geçen ayda kontrole gittiğimde kist oluştuğunu söyledi doktor. Artık nasipte varsa olur diyip dua ediyorum rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın, dileyen herkese en güzelini nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…