- 11 Temmuz 2023
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi beyzakk123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onları attım fotoğrafını çekmeden ama 2 tanesi bu şekilde çıktıNegatifler?
şkisValla 2 pozitif test dediklerinizde ayni testin iki ayri fotosu
Bu test muhtemelen bozuk, cizgisi kesik kesik hatali duruyor.
Uzerindeki damla lekeleri ve testin silik cizgisindeki kesik alanlar ayni.
Neyse.
Eczaci test hatali degil dediyse hamilesiniz o vakit.
Tebrikler
Aynı değil ama yine de yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim tereddütte kaldım ama yine de gidip kan testi vericem sağolun :)Uzerindeki damla lekeleri ve testin silik cizgisindeki kesik alanlar ayni.
Neyse.
Eczaci test hatali degil dediyse hamilesiniz o vakit.
Tebrikler
TeşekkürlerEstafurullah, tebrikler
Yok negatif çıkanlar normal gebelik testiydi erken gebelik testlerinin 2 side pozitif çıktı,çizgi bariz belli değil mi ben mi yanlış görüyorum resimde? Bu arada çok teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinnegatif çıkanlar kaset test miydi? Erken gebelik testlerine göre onlarda çok sonradan çıkabililiyor siz yine de en kesin yolla öğrenmek için kan testi yaptırın varsa tebrik ederim yoksa da inşallah en kısa zamanda olur bebişiniz
Evet çok net görünüyor benim ilk pozitif sonucumda bu kadar bile gözükmemişti hatta eşim de göremedi ben hayal gördüğümü düşünmüştümYok negatif çıkanlar normal gebelik testiydi erken gebelik testlerinin 2 side pozitif çıktı,çizgi bariz belli değil mi ben mi yanlış görüyorum resimde? Bu arada çok teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet çok net görünüyor benim ilk pozitif sonucumda bu kadar bile gözükmemişti hatta eşim de göremedi ben hayal gördüğümü düşünmüştüm
Ben doğum yaptım 4 yaşında oğlum var :)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Peki birşey sorabilir miyim 2 pozitif sonrasında 2 tane negatif çıktı neden olabilir?
Yarın yaptırıcam oğlunuzu da Allah bağışlasın o zaman ben yeni hamilesiniz sandım,yarın haber veririm sonucu görücez artıkBen doğum yaptım 4 yaşında oğlum var :)
Muhtemelen onlar normal kaset test olduğu için hassasiyetleri daha düşük oluyor ama yine de en garanti yöntem kan testi yaptırmanız muallakta kalmaktansa en iyisi
Amin cümlemizinkini Hayırlı haberler verirsiniz inşallah Allah gönlünüze göre versinYarın yaptırıcam oğlunuzu da Allah bağışlasın o zaman ben yeni hamilesiniz sandım,yarın haber veririm sonucu görücez artık
Amin inşallah çok teşekkür ederimAmin cümlemizinkini Hayırlı haberler verirsiniz inşallah Allah gönlünüze göre versin