- 21 Mayıs 2020
- 81
- 25
- 38
- 26
- Konu Sahibi Kadriye2183440
Merhaba ben ilk doğumu sezeryan ile yaptim. 2. Ve 3. Sezeryan doğumda doktor kanı temizlemek için, dogum sonrası el sokuyormus. Pek inanasim gelmedi ama korktum. Doğrumu bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlkinde de bastırmışlar mıydı ? Ne hissettin?2 hafta önce 2. Sezeryanimi oldum öyke birsey yok. Sadece ilkinden farkli olarak rahim toplansin diye ameliyattan sonra karnima bastirip masaj yaptilar.
Yok ilkinde bastirmadilar cok acı hissettim ama cok faydali rahim icin dediler sabrettim napiyim.İlkinde de bastırmışlar mıydı ? Ne hissettin?
Anladım çok teşekkür ederim. Benim ilk doğumum olacak da sezeryan düşünüyorum. Daha önce de duymuştum karna bastırılmasını. Bastırdıkları takdirde çok acı oluyormus ama kanama falan daha az sürüyomuş diye duymuştum. Yine de gözümü çok korkutmuştu. İlk doğumumda bastırmazlar umarımYok ilkinde bastirmadilar cok acı hissettim ama cok faydali rahim icin dediler sabrettim napiyim.
Sizi korkutmak istemem ama benim ilk doğumumdu bastırdılar karnıma. Ama anlık bir acı öyle çok aşırı bişey yok çok kısa bir süre zaten.Anladım çok teşekkür ederim. Benim ilk doğumum olacak da sezeryan düşünüyorum. Daha önce de duymuştum karna bastırılmasını. Bastırdıkları takdirde çok acı oluyormus ama kanama falan daha az sürüyomuş diye duymuştum. Yine de gözümü çok korkutmuştu. İlk doğumumda bastırmazlar umarım
Sizi korkutmak istemem ama benim ilk doğumumdu bastırdılar karnıma. Ama anlık bir acı öyle çok aşırı bişey yok çok kısa bir süre zate
Yaaa peki rahim içinde kan kalmasın diye mi bastırıyorlar gerçekten bir de nasıl bastırıyorlar? Kusura bakmayın meşgul ediyorum siziSizi korkutmak istemem ama benim ilk doğumumdu bastırdılar karnıma. Ama anlık bir acı öyle çok aşırı bişey yok çok kısa bir süre zaten.
İnşallah uyuşukken bastırıuolardırilkindede ikincidede boyle birşey yaşamadım ama doktor boyle birsey yapsada nasil hissedilirki belden aşağısi uyuşuk
Yok estagfurullah evet kanama daha rahat olsun diye yapıyorlarmış sanırım. Eliyle anlık bastırıp çekiyor. Yani bende böyle olmuştu. Korkulacak bişey yok inanın. Ben zaten noluyo demeye kalmadan olan oldu bittiYaaa peki rahim içinde kan kalmasın diye mi bastırıyorlar gerçekten bir de nasıl bastırıyorlar? Kusura bakmayın meşgul ediyorum sizi
Çok teşekkür ederim. Umarım ben de kolaylıkla atlatabilirim.Yok estagfurullah evet kanama daha rahat olsun diye yapıyorlarmış sanırım. Eliyle anlık bastırıp çekiyor. Yani bende böyle olmuştu. Korkulacak bişey yok inanın. Ben zaten noluyo demeye kalmadan olan oldu bitti
doğum aninda birşey hissetmiyorsunuz sadece baskı hissi oluyorİnşallah uyuşukken bastırıuolardır
İyi bari çok tedirgin oluyorum. Umarım bir an önce geçer biterdoğum aninda birşey hissetmiyorsunuz sadece baskı hissi oluyor
9 ay önce oldum.. bastrmadılar. Ama hafif hafif karnını aşağıya doğru bastırarak okşa dediler..Anladım çok teşekkür ederim. Benim ilk doğumum olacak da sezeryan düşünüyorum. Daha önce de duymuştum karna bastırılmasını. Bastırdıkları takdirde çok acı oluyormus ama kanama falan daha az sürüyomuş diye duymuştum. Yine de gözümü çok korkutmuştu. İlk doğumumda bastırmazlar umarım
Demek ki doktordan dotkora fark ediyor.Sezeryan olacafım doktorla önceden konussam söyler mi ki ?9 ay önce oldum.. bastrmadılar. Ama hafif hafif karnını aşağıya doğru bastırarak okşa dediler..
Bilmiyorum canım. Ama soru işaretin varsa hepsini sormanda yarar varDemek ki doktordan dotkora fark ediyor.Sezeryan olacafım doktorla önceden konussam söyler mi ki ?