• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. sezeryan sonrası miyom

memre56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
38
1
98
Siirt
arkadaşlar gecen sene herşey yolundayken hiç bir sebeb yokken 24 haftalık hamileyken aniden suyum geldi doktorlar bebek çok küçük olduğu için ve birsürü sorun yaşanabileceği için cocuğu almadılar ama bebek hiç su olmamasına rağmen 28 haftaya kadaryaşadı anne karnında doktorlar bebek1 kiloyu gecince doğuma karar verdiler ve bebeğim 1 kilo 390 gr doğdu ama solunum sıkıntısı vardı 85 gün yenidoğanda kaldı daha sonra oksijen desteği ile taburcu olduk malesef sürekli hastanehastane dolaşarak taburcu olduktan 3 ay sonra bebeğimi kaybettim daha bebeğimin üzüntüsü içimi yakarken bugün aşırı kaşıntı ve akıntı şikayetiyle kadın doğum uzmanına gittim doktor ceviz büyüklüğünde bir miyomum olduğunu söyledi şimdi ne yapacağımı şaşırdım doktor cok acıklayıcı konuşmadı ama tekrar erken doğuma neden olabileceğini ve ben daha önce 2 sezryan gecirdiğim için bir ameliyatın daha bir daha bebek sahibi olmam için riskli olduğunu söyledi başından böyle bi durum gecen varmı çok üzgünüm

Back